Direktlänk till inlägg 17 september 2015

Minions

Av theotherside - 17 september 2015 05:00

Det är väl tur att man kan ha fel ibland. Jag erkänner direkt att jag inte trodde att det skulle fungera att använda bipersonerna från Dumma Mej-filmerna i en helt egen långfilm, men det fungerar faktiskt ganska bra. Men visst, ibland blir det lite väl tjatigt men superskurken Scarlet gör här en bra insats i och med att det finns någon annan karaktär än bara minions. Dessvärre är inte Scarlet någon Gru, och jag tycker inte om denna skurk (speciellt inte när det finns med en del pikar om kvinnliga skurkar, som av någon anledning inte alls blir lika roliga som deras manliga ditos). Sandra Bullock gör i alla fall ett bra jobb med sin röst till den här karaktären men... jag hade nog valt någon annan om det vore jag som bestämde. Det går dåligt att ta Scarlet på allvar när man hör Bullocks väna stämma. 


I övrigt sticker inte någon av de andra rösterna ut märkvärt. Den enda som man faktiskt fastnar för direkt i inledningen är Geoffrey Rush som med sin myndiga, härliga stämma tar oss igenom Minionernas ursprung. Det hade ju inte gjort något om det hade varit Morgan Freeman som gjort detta istället, men Rush gör godkänt ifrån sig i alla fall.


Men för att återkoppla till inledningen- man blir nästan matt, eftersom det skämtas hela tiden i stort sett och man hinner knappt skratta åt en dråplig scen innan det blir dråpligt igen. Och det blir lite för mycket, ibland. Tiden går emellertid snabbt ändå, man tänker knappt på något alls under speltiden och man hade roligt för stunden. 


Jag saknade däremot lite fler skämt som riktade in sig på den vuxna delen av publiken. Lite mer "vågade" skämt. Det finns det plats för i sådana här filmer, fråga bara Pixar och Dreamworks. 



                 


Minions får gärna få en fortsättning i och med att Gru i originalfilmerna tyvärr har blivit god, och inte alls är lika rolig som han var i den första filmen. Minions 2 får gärna fortsätta berätta om hur Minions och Gru blir vänner, och vilka onda planer som Gru hade när han var yngre. 


Men på det hela taget så var det här en trevlig och ganska rolig film, som definitivt går att se om igen medan hösten tar större kliv framåt och så småningom blir vinter. 





 

 
 
Emm

Emm

17 september 2015 07:11

Jag tyckte om minionsfilmen, den var kul men som su säger lite mycket ibland. Vill också se mer av Grus bakgrund. Det hade varit spännande.
Ang post-it lapparna så finns de på ebay. Det är bara att göra en sökning på "butterfly post-it" så kommer de fram i olika utföranden. Ha det! :)

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

theotherside

17 september 2015 18:57

Härligt att vi har samma synpunkter om Minions, att den är rolig men att det blir lite för mycket ibland och att vi vill se mer om Grus bakgrund. Jag hoppas att de lyssnar på våra åsikter och gör som vi vill med en eventuell uppföljare;)
Okej tack då ska jag söka på ebay:) Ha det bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av theotherside - 21 april 2023 18:45

Jag är inte något överväldigande fantast av Miss Li vanligtvis, men kan ändock ej undgå att digga detta å när låten inleds med en spellevink-vibb för att därefter fortsätta i någon stil av disco-dunkabunkaddunk- aaaah! aaah. Igår när jag var på kro...

Av theotherside - 21 november 2022 03:56


Detta var en film som jag inte hade någon koll på, knappt visste att den överhuvudtaget fanns men så visades den på TV4 film under söndagskvällen och jag tog en chans och tittade.  The Night Listener är definitivt inte något mästerverk, men fungerade...

Av theotherside - 18 november 2022 18:35

   

Av theotherside - 13 november 2022 19:26

Du har ingen aning vad som händer, söndag bara sker. Varje dag, vilken veckodag är det egentligen? Du vet inte, måndag, onsdag, lördag Spelar ingen roll.  Du är mer eller mindre alltid full, en två tre Öl eller lite whiskey. Idag är det s...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards