Alla inlägg under juli 2015

Av theotherside - 16 juli 2015 15:00

Nja efter den andra längre trailern av Batman v Superman så inställer inte undertecknad till hyllningskören. Jag gillade teasern betydligt bättre. Det jag mest har problem med är nya Lex Luthor som inte alls överensstämmer med min bild av hur Luthor skall vara. Men ennförnyelse av karaktären är förstås nödvändig och kanske kommer det att finnas mer pyskologiskt djup i denna version av Luthor men denna gång tycker jag att det är ett felval med Eissenberg. 

Batman däremot är intressantare. Mer old school vad det verkar. Jämfört med den Batman som Nolans filmer presenterade så verkar Batman vara mer av en detektiv i dennnya filmen, han verkar vara smartare också och använder sig av homemadesaker istället som likt Bond ha en Q som ger honom massor med häftiga leksaker. Nej denne Batman verkar helt klart mer trogen sin serieföelaga. 


Nåja jag ser fortfarande fram emot filmen otroligt mycket men jag förstår inte varför den nya trailern inte gjord mig mer peppad. Kanske blir det bättre på den punkten när vi får se fler smakprov från filmen.








Av theotherside - 13 juli 2015 23:45

 

Hmmmmmm jaså;) man lär sig i alla fall nya saker genom att läsa tidningar som Solo, Amelia eller Vecko-Revyn. 





Av theotherside - 13 juli 2015 22:00

   

Jag gillar denna skribent i tidningen Hemmabio men det har jag skrivit om tidigare också. Men ku gör herr Nilson det igen, ger en smäll åt etablissemanget som få andra skribenter i andra tidningar skulle våga göra. Det är nästan synd att han "bara" skriver i Hemmabio för den uppfriskande fläkt han står för finns det alldeles förlite utav på annat håll. 

Blir svensk film bättre för att det råder precis 50/50 mellan manliga och kvinnliga regissörer?  Det blir ett rungande nej på den frågan. Man ska inte gå efter kön för vem som ska få regissera en film, det ska gå utgå efter hur bra filmens manus etc är. 


Och Mad Max har hyllats lite överallt, men inte av herr Nilsson. Jag avstår nog från att se den senaste installationen i Mad Max-serien på grund av den sågning som Nilsson presentrrsr av filmen.




Av theotherside - 13 juli 2015 10:00

Jag vet intw riktigt vad jag ska säga efter att ha kollat trailern för The Hive men det första spontana intrycket blev att det känns aningen plottrigt på något sätt. Men det är kanske för att trailern verkar hoppa lite hit och dit men det säger ju inte att själva filmen också kommer att vara på samma sätt. 

Men jag gillar att man tydligen kan förvänta sig en korsblandning av Evil Dead och Momento. Hmm... lite hjärnkötthungrande zombies vs en vettig, klurig intrig? Inte mig emot det blir allt något att sätta tänderna i. 


Man skriver ju också i trailern att detta skall vara bästa skräckisen i år men det återstår att bevisas. Än så länge har jag mer förhoppning inför It Follows men vad som står klart än så länge är att 2015 verkar bjuda på lite annorlunda skräckfilmer med en hel del nytänkande. Och det ska vi minsann uppmuntra för skräck behöver verkligen en ordentlig vitamininjektion. 



Av theotherside - 10 juli 2015 16:00

 




Apart from sex? 


Roligt eller inte får var och en själv bedöma. Jag konstaterar bara att det är fredag och för de allra flesta är det snart slut på arbetsveckan så jag passar helt enkelt på och önskar eder alla en Trevlig Helg:) 


Av theotherside - 9 juli 2015 16:15

   

Minnet när det gäller väder och framför allt sommarvädret är bedrägligt kort-men visst har det regnat mer hittills denna sommar jämfört med ifjol? Jag vill minnas att fjolårets sommar bjöd på kanonvärme redan direkt i juli. Det kan man inte säga om årets julimånad. Men kanske är det så att regnet i år kommer före värmen och solen i år... vi ian ju i alla fall hoppas att det är på så vis. 


Inatt kändes det i alla fall som höstrusk snarare än sommarregn. Lägg till en ganska kylig luft så förstår man att det inte är sommar man tänker på i första hand just nu. 

Snälla slutet av juli, början på augusti bjussa på lite finare väder. Det behöver inte vara som ifjol men bara aningen varmare och lite mer som innan det åter är dags för kyla och mörker. 




Av theotherside - 9 juli 2015 14:00

 

Nyttjade det finfina erbjudandet som medföljde i förra veckans Annonsbladet- ett mellanmeal på Subland för endast 25 riksdaler!!! Ordinarie pris på mellanmealet såg jag nu låg på 60 kronor så man kan ju konstatera att detta var en riktigt Nice Deal. Och mackan smakade godare än någonsin dessutom. Eller så hade det att göra med att det var länge sedan jag unnade mig att käka på Subland... 




Av theotherside - 9 juli 2015 04:00

Men tack Comic-Con i San Diego, för att man kablar ut dessa bilder på "horror toys". En Jason eller Predator eller Jaws som bokhållare eller enbart ( mest troligt) som snygg prydnad hade man ju inte sagt nej tack till!!!! Åh, hade gärna velat ha några av dessa figurer....





 

Mor och ehm son Voorhees.... Lovley;)




 


   

Bara så jävla läcker.





 

Det var ett tag sedan man såg Mars Attacks. Dags för en omtitt snart.  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards