Alla inlägg under juli 2014

Av theotherside - 6 juli 2014 23:45

Ja, vad ska man säga om den här filmen egentligen? Knappast att Hansel & Gretel Get Baked går till historien som världens bästa film i alla fall och det är ett enda långt plågsamt försök till en modern variant av Hans och Greta men i häxkitteln tycker jag att man kunde ha tillsatt en stor portion med humor eller åtminstone svart humor men tyvärr tar sig väl filmen på lite för stort allvar. Och det blir mest av allt platt fall redan från början och ändra fram till det tråkiga och välkända slutet. Det fanns i alla fall en liten ljusglimt- filmen var lite blodigare än vad jag först trodde att den skulle vara. Nu menar jag inte blodig som i att man känner hur magen vänder sig upp och ned och gårdagens frukost börjar komma upp från magsäcken och strupen, men lite blodigt är i alla fall aldrig fel. Synd bara att man sitter och hejar på när häxan tar kål på karaktärerna, ty dessas skådespelartalanger sträcker sig nog inte bortom sådana här billiga produktioner. 





   


Det var inte så roligt att återse Lara Flynn Boyle i rollen som häxa och jag tror banne mig inte att jag har sett henne i något utom Men in Black 2,,, Jösses har hon inte medverkat i något annat intressant sedan dess? Efter det här ger jag henne inte heller mycket för att hon skulle bli aktuell för några större roller direkt heller. 


Nej det här var sannerligen ett rejält sömnpiller som knappt dög att titta på för stunden, utan man ville helst glömma bort att man sett filmen överhuvudtaget- dessutom medan man tittar på eländet. 





 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards