Alla inlägg under maj 2013

Av theotherside - 4 maj 2013 04:00

Om jag förstår den här trailern rätt så handlar det om att man kommer att stjäla Turinsvepningen och sedamera klona Jesus. Hmm, ja varför har ingen tänkt på det tidigare? Förutsatt att det nu är Jesus avbildning på den där jädrans svepningen, därom tvistar ju de religiösa och de icke troende och ingen vet väl helt säkert vad som är sanningen. Men om man sväljer att det verkligen finns DNA från Jesus i svepningen så hade jag nog velat se en lite mer upphetsande trailer för den här trailern känns verkligen väldigt mycket B... Och enda anledningen till att jag egentligen vill se den är på grund av att få se Christopher Walken i långt, grått hår(!). Det verkar som att Walken spelar någon knasig jöns här och det vill man väl inte gå miste om? Att Christian Slater också återfinns här ger jag däremot inte så mycket för men visst, det kanske ger en anledning till för att kanske kolla in den här... 

 







Av theotherside - 2 maj 2013 23:00

Medan Eli Roths lite mer intressanta kommande kannibalrulle The Green Inferno befinner sig i slutstadiet av sin produktion får vi släcka törsten med att se Roths nuna i den här filmen, som kanske inte riktigt ser jättebra ut men som ändå verkar kunna bjuda på en ganska skön thrillerstory med inslag av ganska morbid humor stundtals. Trailern visar sig kanske roligare att titta på än själva filmen men det struntar jag i just nu och kommer nog förmodligen att ta mig en titt på den här så fort chansen finns...







Av theotherside - 1 maj 2013 03:45

Ja, har man sett ett antal skräckfilmer så har man dessutom stött på en och annan "virgin girl"- den där mindre attraktiva i tjejgänget som inte strular omkring som de andra damerna i sällskapet och som inte har haft sex och som inte heller har sex under skräckfilmens speltid och som med all den kraft oskuldhet och renhet ger tjejen oftast lyckas göra att hon besegrar monstret/mördaren/vad som nu är orsaken till att alla de andra i filmen har blivit taga av dagna! Dessutom, som grädde på laxen, presenteras eller "houstas" varje inslag av Playboymodellen Nikki Leigh och det gör ju inte alltsammans sämre direkt. 

Om jag förstått det hela rätt får man nu se en handfull trailers på temat "Virgin Exploitation films" och den här "filmen" har premiär den 14:e maj på olika streamingstjänster. 

 

 

 

 










Av theotherside - 1 maj 2013 02:21

Det går alldeles för snabbt just nu känns det som och april försvann i ett enda huj och nu är det redan maj månad och de två i särklass härligaste månaderna, juni och juli, står för dörren och inväntar att få äntra manegen. Två månader som är fyllda med förhoppningar och önskningar om värme, sol, mycket bad och salta stränder och en och annan uppäten mjukglass. Sommartider hej, hej om man så vill eller så kanske man hellre sjönsjunger till Sommaren är kort- det mesta regnar bort. Beroende lite på hur man väljer att titta på steken.


Jag kanske inbillade mig, kanske fantiserade jag och insåg att ett av sommarens blodtörstiga varelser är påväg att vakna upp ur vinterdvalan- och med tanke på att det senaste tiden har varit ganska blött så finns det förmodligen en stor majoritet av blodsugare som precis börjar vakna upp nu... Jag talar om myggorna! Ovälkommen sommarplåga och som de närmaste tre månaderna kommer att utgöra ett gissel i sommarglädjen. Ibland såg jag något flyga förbi i ögonvrån, och ibland tyckte jag mig se något svischa förbi snabbt. Men kan det verkligen ha varit mygg, redan? Det känns alldeles för tidigt trots att det inte är riktigt tidigt ändå. Det är väl ungefär nu som de ska börja komma fram och förmörka ens fantasier om en fin, strålande och myggfri sommar. Hotas aldrig dessa smådjävlar av klimatförändringarna och att klimatet, trots vad som tidigare har påståtts, ska bli kyligare? Någon gång måste väl även smådjävulsmyggen påverkas av det förändrade klimatet och dö ut, dö ut på ett utstuderat grymt vis som payback för alla de år som de har irriterat och plågat oss... Kom igen nu, mänskligheten har under historiens gång visat sig ytterst potent att ha ihjäl missbehagliga djur och insekter, så varför har myggen just fått vara kvar? Pandoras ask borde för alltid ha förblivit sluten. 





 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards