Alla inlägg under maj 2013

Av theotherside - 18 maj 2013 03:15

Jag hade inga stora förhoppningar innan jag började se den här filmen men hade ändå hoppats på att Cockneys vs Zombies skulle bjuda på lite garv och en sådan där svårdefinierbar "skön stämning" som bara ett fåtal filmer lyckas erbjuda, men jag tycker det är lite snålt med roliga inslag för att riktigt fylla ut kostymen och efteråt känner man sig inte riktigt mätt och belåten utan tycker att man kunde ha blivit erbjuden lite mer som extra krydda. Ett enda skämt som var riktigt bra, och vad jag vet helt nytt, fyller inte ut en hel film som erbjuder en tämligen välkänd meny vid det är laget- zombies, pang-pang, en grupp med människor man ska heja på. Samma gamla recept återanvänt ännu en gång. Man börjar bli redigt less nu faktiskt...






                                               LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN. 

 

 

 

 

 

Till Cockneys vs Zombies absoluta fördelar återfinns gamla Bondbruden Honor Blackman, som kanske inte direkt har någon betydande roll i den här filmen men som i alla fall får ge en lite annorlunda bild av en gammal kvinna än vad som är fallet i många andra filmer. Det andra var att få se tuffingen Alan Ford som pensionerad gammal man med knytnävar och munläder flinkare än vad många yngre har och det var härligt att för en gångs skull se att gamlingar inte enbart utgör offer den här gången. De slår tillbaka, och det var sannerligen på tiden- även om man försöker dra en del lustigheter framför allt med gubben med rullatorn. Sedan fanns det komiska guldkornet, som jag inte tror har använts i något annat sammanhang faktiskt, nämligen den där "supporter-zombies" drabbas samman i en uppgörelse trots att de... ja, har förvandlats till levande döda. Lite roligt tycker jag just den sekvensen var och hade gärna sett mer utav sådant!

 

 

 

                     

Mer sådana här skämt hade varit önskvärt!

 

 

Alltid samma ödeläggelse så fort zombierna får lite spridning...

 

 

 

 

 

Men resten av filmen var inte speciellt mycket att hurra för och framför allt tyckte jag att det var irriterande hur enkelt alla inblandade verkade acceptera att det fanns zombier överallt och att ingen brydde sig om att ge en förklaring till hur zombiesmittan anländer eller hur det går för dem drabbade. Det känns mest som en billig ursäkt för att visa så mycket "zombieslakt" som möjligt under den ganska begränsade speltiden. 

 

 


Nej jag hade nog hoppats att Cockneys vs Zombies skulle vara betydligt mer underhållande och smårolig än vad den visade sig vara...






 

Av theotherside - 13 maj 2013 21:50

Det här är en nyhet som jag missat helt och hållet tidigare men det är tydligen klart nu att tv-serien 24 gör en comeback i form av en miniserie. Jag är inte helt säker på att jag gillar det här för jag hade hellre sett att den omskrivna filmen som skulle bygga vidare på serien hade blivit av, och nu känns det mer som att man återanvänder ett säkert kort och spinner vidare på något som i alla fall tidigare varit en stor framgång. Men är inte fenomenet 24 lite skadat i kanterna nu? Serien kom ju vid en perfekt tidpunkt, däremot kanske det som serien symboliserar inte direkt är så aktuellt längre ( påstådd tortyr av fångar och misstänkta utreds och de ansvariga kan ställas inför rätta, metoder som ju är välanvända i den här serien borde inte fortsättningsvis glamofieras på samma sätt som tidigare) och stora delar av världen har gått in i en ny tidsanda jämfört med hur läget var när den här serien hade premiär. Men visst, har man något nytt och fräsht att berätta om Jack Bauer och de andra så kan det här kanske bli något men jag betvivlar att man kör något riktigt nytt...




http://www.moviezine.se/artikel/13273-mer-av-24-och-shield



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article16767796.ab







 

Av theotherside - 12 maj 2013 05:15

Jösses, jag som levde i en bubbla och inbillade mig att företag som Elgiganten, Media Markt och Netonnet ägnade sig åt att sälja prylar som datorer, skrivare, mobiltelefoner och liknande men i en allt tuffare konkurrans verkar det som att de måste utveckla utbudet en aning vilket då netonnet har tagit fasta på och nu ska de börja erbjuda sexleksaker för att om möjligt öka sin omsättning... Om det är rätt väg att gå eller inte låter jag vara osagt, men inte känns det hundraprocentigt att handla sexleksaker från ett företag som huvudsakligen ägnar sig åt att sälja elektroniksaker... Nej jag tror nog fortsättningsvis att netonnet och Siba befinner sig på fallrepet och tillgriper allehanda desperata metoder för att försöka överleva men i det långa loppet så fungerar nog inte sådana här saker dessvärre.



http://blogg.metro.se/prylbloggen/2013/05/07/sexleksaker-ska-radda-netonnet/










 

Av theotherside - 12 maj 2013 04:30

Så har då Tre kronor spelat mot Slovenien och mäktade bara med att peta in pucken bakom den slovenska målvakten två gånger. Vad då måltorka och vad då problem med att göra något konstruktivt med pucken så att den ska fara in i målet någon gång? Dessutom dröjde det länge och väl innan svennespelarna fick in pucken i målet, otroligt länge med tanke på vilket motstånd Sverige hade på isen. Ska det här svenska gänget vara något som ska kunna konkurrera om guldet? Skulle inte tro det va. Inte ens bröderna Sedin kan göra något åt att det finns för många spelare i det svenska laget som helt enkelt inte håller måttet och som av vilken normalfuntad tränare som helst, ja utom Mårts då, skulle blivit petade omedelbart. Det är på tok för dåligt spel av alldeles för många svenska spelare, knappt en tredjedel av dem har hunnit bli av med tonårsfinnarna och fått något som ens påminner om slutspelsskägg och de vet inte ens hur man gör mål på uppenbart "öppna" mållägen. Nej de här stapplande juniorerna har ingenting att göra i ett VM utan borde snarare ha suttit på läktarplats och bara ha blivit aktuella om de ordinarie lirarna hade blivit skadade. 




http://bloggar.aftonbladet.se/wennerholm/









 

Av theotherside - 12 maj 2013 04:15

Känns ganska bra att inleda med goda nyheter- på imdb.com finns enbart en film med avdankade Steven Seagal med under 2013, Force of Execution, och då börjar jag nästan att jubla ty det kanske innebär att slutet närmar sig för den här skådespelaren som inte medverkat i något sevärt under de sista femton åren? Maximum Conviction ger inget välbehövligt credd till Seagal utan är ungefär som vanligt vad gäller Seagal nuförtiden och filmen innehåller ingen spänning alls och är ungefär lika intressant som att följa en debatt mellan religiösa och icket religiösa som handlar om huruvida Gud finns eller inte. 





LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.








Steven Seagal är så tjock numera att man inte alls kan tro att karln orkar röra sig och jag misstänker väldigt starkt att han har en stuntdubblett så fort han ska röra på sina tröga armar och ben i fightscenerna, och i och med hans tilltagande kroppshull så borde han vara nära att utveckla en egen gravition omkring sig och börja dra till sig lättare, lösa föremål och som kanske snart börjar snurra runt omkring honom som planeter i en omloppsbana. Jag begriper inte hur Seagal kan fortsätta att förnedra sig själv i film efter film och i just det här fallet så är det extra pinsamt att se hans slagsmålsscener och jämföra hur fighterna ser ut när de yngre förmågorna slåss mot slutet. Finns det verkligen någon därute som på allvar tror att Seagal skulle gå segrande ur en fight som inte är regisserad och koregraferad av honom själv? 

 

 

 

           

Lika sällsynt som man ser Fantomen på stadens gator som en vanlig man, är det att man ser stenansiktet Seagal spricka upp i ett riktigt flin men det gör han faktiskt i den här filmen, tro´t eller ej...

 

 


Steve Austin passar inte heller riktigt in i den här filmen men matchar bra stenansiktet Seagal så det får vara oavgjort mellan herrarna, men när de utbyter dialog med varandra känns det ungefär som med samma engagemang som ligger ungefär jämbördigt med hur folk snackar vid kopiatorn på jobbet en gråtrist måndagseftermiddag. De två kvinnorna som blev inbjudna till den här bedrövelsen har inte särskilt mycket att göra och det kanske mest märkliga är att den kvinnliga dubbelspionen är ett hjälptlöst offer ändra fram till slutet då hon plötsligt "kan göra något" och av någon anledning tar ett automatvapen och springer efter skurkarnas ledare- för vilken anledning kan jag inte riktigt begripa men å andra sidan finns det inte särskilt mycket som är logiskt med den här filmen. 


Maximum Conviction borde, om den alls ska ses ens, delas ut gratis vid bensinmackarna om man köper en kexchocklad för sådant här skit ska man inte ge sina surt förvärvade pengar till så att de inblandade inbillar sig att det är okej att fortsätta med liknande skit år efter år... Och om filmen ska ha något existensberättigande överhuvudtaget så borde den ingå i regissörutbildningar för att de nya talangerna ska lära sig hur man definitivt inte ska göra actionfilmer numera. 






 

Av theotherside - 11 maj 2013 04:15

Efter filmatiseringen av The Raven fortsätter Edgar Allan Poe att ha ett visst inflytande över skräckfilmer även 2013 och den här filmen ser väl ut att fungera hyggligt i alla fall, ty trailern gör mig inte överförtjust direkt. Men att se Rose McGowan gör nog mödan värd i alla fall och förhoppningsvis har väl den här filmatiseringen något intressant att erbjuda?








Av theotherside - 11 maj 2013 03:26

Det här ser faktiskt inte så dumt ut och det är inte så ofta som man kan se fram emot en film om vikingar, men jag hade nog ändå förväntat mig lite mer skit och smuts i trailern men tyvärr verkar det vara en föråldrad bild ty alla ska vara så jäkla präktiga och snygga trots att vikingar och framför allt människor på den tiden som filmen utspelar sig knappast brydde sig så mycket om utseendet som vi gör idag. Men förutom den här detaljen så ser jag fram emot att se Hammer of the Gods och hoppas på en underhållande actionrulle åtminstone... 






Av theotherside - 10 maj 2013 03:45

Ännu en film som hamnar i Found Footage- genren men jag tycker inte att teasern ger sken av att vara en direkt kopia av mer kända verk i området som en viss Paranormal Activity-serie! Och det är inte dåligt i alla fall och samtidigt känns det lite som att man redan har sett det som den här filmen möjligen har att erbjuda, men man kan ju åtminstone hoppas på att den har någon överraskning att komma med? Det här ser ändå klart sevärt ut och The Night Visitor förtjänar nog att ses åtminstone en gång... 








Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards