Alla inlägg under november 2012

Av theotherside - 2 november 2012 02:15

Ja jösses men nog krävs det en aning av ballar av stål för att idiotförklara amerikanarna såsom Alexander van Dulmen gör inför den europeiska distrubitionen av Cloud Atlas. Eller för att han ska få tala med sina egna, väl valda ord: " "Cloud Atlas" har en mer intellektuell ton och biopubliken i Europa är mer öppna till filmer där man måste använda hjärnan en aning." Läs just orden som jag har valt att markera. Oh, det måste kännas, om nu någon jänkare läser detta;)


Vad gäller det jag tror eller hoppas om filmen så väljer jag än så länge "ingen kommentar". Jag är inte något stort fan av sådana här filmer, och de ansvariga regissörerna vet liksom vad de har att leva upp till, något de inte riktigt har lyckats med sedan första Matrix skapade hysteri. Så, njae om man nu måste vara smart för att uppskatta filmen till fullo vet jag inte men jag tror ändå inte att den faller mig i smaken. 









http://www.moviezine.se/artikel/11685-cloud-atlas-ar-for-smart-for-amerikanarna









 

Av theotherside - 2 november 2012 01:26

Den här filmen har legat i pipline för att ses under en längre tid, och jag ska inte sticka under stol med att främsta anledningen till att jag överhuvudtaget känner till den här stavas Mila Kunis. Och efter att ha plågat mig igenom den tvingas man konstatera att Kunis gör ett bra jobb som rösten till Meg i Family Guy, men jag har mina tvivel huruvida hon verkligen "duger" för vanlig spelfilm, mer än för att hon har ett tilldragande yttre. Men jag har inte sett så många filmer med henne ännu för att kunna göra en rättvis bedömning, och med tanke på hur dåliga alla inblandade i Boot Camp är så kan man ju liksom inte kräva att Kunis ska prestera bättre än de andra. 




LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.





Jag vet inte vad regissören till filmen älskar mest utav a) Mila Kunis och b) filma i slow motion. Det verkar som att regissören tror att en scen blir mer känslosam om den spelas upp långsamt, men tyvärr blir det bara motsatsen och det ser väldigt löjligt ut. Dessutom verkar kameran ha en förkärlek till Kunis, då det är väldigt sällan som hon inte är med i bild.

Inte ens Peter Stormare verkar vara inspirerad här. Stormare, som gett galna filmkaraktärer ett ansikte och oftast kompletterat med rysk brytning, är i det närmaste osynlig här och tar knappt någon plats och spelar inte alls över på något sätt och vis. En enda lång gääspning över hans insats här dessvärre, så han gjorde verkligen inte den här filmen till en angenämare stund. 




 


Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till att filmen ska ha en verklig bakgrund. Jag har svårt att tänka mig att det som sker i filmen har inträffat, utan det påminner mest om en slags Flugornas herre-variant. Däremot kan jag väl tänka mig att sådana här läger finns, och det verkar i alla fall som att de verkligen existerar då man i eftertexterna får veta att tusentals ungdomar skickas iväg på sådana här läger. Och varför inte, USA är inte främmande för kidnappningar och deportioner, så det är väl en skitsak att göra samma sak med landets ungdomar när de missköter sig eller inte lever upp till sina föräldrars krav. 


 

Av theotherside - 1 november 2012 15:34

Ja för min del räcker det ju med att Jason Statham finns med för att jag ska se den här filmen, men ett extra plus är att trailern utlovar en rätt så nice film, ungefär som det brukar vara, och den duger förmodligen utmärkt att kolla in någon tråkig lördagskväll. Jag vet däremot inte om det är till filmens för-eller nackdel att Jennifer Lopez är med också. Vacker är hon som få, men särskilt bra skådespelare har hon väl inte direkt visat att hon är, ännu. Kanske kommer hon till sin rätt i det här actionspektaklet? 








 

Av theotherside - 1 november 2012 15:26

Vad sysslar Miley Cyrus med egentligen? Enligt beskrivningen av den kommande videon så är det inte bara det att Miley jobbar tillsammans med en porrstjärna som är det enda ögonbrynshöjande- utan en kvinna som krossar saker med sina bröst ska vara med också, bland en hel del annat. Men vad gör man icke för publicitet nuförtiden, liksom. Tråkigt att man tvingas till sådana här publikfrieriåtgärder, när man förmodligen har upptäckt att ens musik inte är något vidare bra!


Och när tusan blev Jessie Andrews årets bästa porrskådis? Känns som man har gått miste om något här...



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article15705920.ab







Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards