Alla inlägg under september 2012

Av theotherside - 15 september 2012 01:30

Storyn i den här filmen verkar ganska löjligt enkel- en unge ser sin familj bli mördad och bestämmer sig flera år senare för att utkräva sin hämnd och vedergällning mot dem som utförde morden. Men ibland behöver det ju inte vara så jävla komplicerat, faktiskt. Och det ser ut, om man ska tro trailern, som att det bjuds på en hel del fighting och kick-ass-scener så det funkar säkert alldeles förträffligt.










Av theotherside - 14 september 2012 22:35

Ja, det är fredag och hyggligt sent på fredagskvällen har vi hunnit också och då är väl en fräckis ganska passande...






 

Av theotherside - 14 september 2012 01:45

Jag litar inte fullt ut längre på att en film automatiskt blir bättre för att Guillermo del Toro står med som producent och affischnamn på filmpostern, för den niten har man hunnit gå på en gång för mycket vid det här laget och i själva verket så har det när hans namn figuerat i sammanhanget nästan uteslutande handlat om en dålig film, hittills i alla fall. Så nej bara för att del Toro figuerar med sitt namn så gör jag inte vågen längre, men efter att man har kollat in trailern till Mama så tycker jag att den här kan vara väl värd att ta sig en titt på, faktiskt. 











Av theotherside - 14 september 2012 00:58

Äntligen, en trailer som ger lite mer information om vad man kan ha att förvänta sig när motorsågen ännu en gång ska börja surra! Jag tror inte för en sekund att den på något sätt kommer att överträffa originalet, men jag hoppas i alla fall på att de har lyckats snickra ihop en värdig "fortsättning". Och att original- Leatherface finns med, gör ju saken bara bättre. Förhoppningsvis... 











Av theotherside - 7 september 2012 14:19

Jag råkade läsa om att texten "öl är hälsa- hälsa ofta" tydligen var en populär bildekal en gång i tiden, och att det var vanligt på 70-talet att man lät meddela sig till medtrafikanter genom att ha liknande texter sattfasta i bakrutan. Vore inte det lite skojigt om det kunde göra comeback? Det skulle ju onekligen förhöja stämningen om man såg roliga skyltar på bakrutor på bilar, och man kunde hålla tröttheten i schack under långa bilresor genom att läsa sådana roliga meddelanden. 


Nåja, så var det fredag igen minsann. Skönt. Kanske inte lika skönt som det var när det var fredag under juli, men det är alltid lika trevligt ändå när det är helg. Och skapligt väder är det också, såhär i början av september. Om bara de grå molnen kunde släppa greppet och låta solen komma fram. Stundtals tittar solen fram, men det blir nästan bara glimtar av den och temperaturen håller sig därefter. Nåja, man kan inte få allt. 







 

Av theotherside - 5 september 2012 23:46

Inte för att jag direkt kan beskyllas för att vara inne när det gäller modenycker överlag, men... de här "tetris-byxorna" blir väl ändå ingen ny trend, hoppas jag... Inte för att de direkt är fula utan för att de mest känns som reklam för själva spelet. Och att om någon drar på sig sådana här kommer att få frågan "spelar du Tetris?" hur många gånger som helst. Nej, de här brallorna glömmer vi bort så fort som möjligt, eller?;P








 

Av theotherside - 5 september 2012 18:43

Herregud vad den här påminner om... tja allt från Paranormal Activity till andra andra liknande filmer som ploppar upp ur marken likt höstens svampar gör just nu. Blir det aldrig för mycekt? Eller nja det finns väl fortfarande en trogen publik för dem här, annars skulle de inte komma så frekvent. Men inledningen på den här trailern till The Bay påminner starkt om trailern till en annan film i samma genre, men de är nästan så svåra att skilja åt nu att jag inte minns vilken film det var. Nåja den här kanske man ändå ger en chans vid något tillfälle.









Av theotherside - 5 september 2012 02:15

Yes ryktet visade sig stämma och nu är det tydligen spikat och klart att Jim Carrey ska dyka upp i Kick-Ass 2 som karaktären Colonel Stars. I och för sig sa inte det mig för mycket, jag vet inte vad jag har att vänta mig och jag har ingen aning om hur den karaktären är men jag hoppas i alla fall att Carrey håller en hygglig nivå åtminstone och inte spelar över- alltför mycket. Ja, behövde man någon mer anledning att se fram emot den här filmen, så har man fått en nu med andra ord...




http://www.moviezine.se/artikel/11195-jodaring-jim-carrey-fick-rollen-i-kick-ass-2









 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards