Alla inlägg under juni 2012

Av theotherside - 6 juni 2012 14:05

Ja, är man en av årets mest emotsedda filmer och rullar på för fullt på biografer runtom i landet och i världen så är det klart att man ska få en tecknad trailer som gärdde på moset;P Men den här är riktigt bra faktiskt, och jag gillade den, ja nästan mer än vad jag gillar den riktiga trailern! 




http://www.youtube.com/watch?v=KIgNinx_G_U











   

Av theotherside - 6 juni 2012 02:15

Heliga Moses, tydligen vandrar det fortfarande omkring goda människor på vår jord och i den här filmen har den gode mannen tagit sig formen av en ärrad, långhårig och skäggig Danny Trejo- som faktiskt, till skillnad från Machete, bär upp huvudrollen riktigt bra som Bad Ass! Det trodde jag inte på förhand, nej. Filmen i övrigt var... inte så badass tyvärr, utan snarare mer åt det komiska hållet vilket jag i och för sig uppskattade men jag hade nog ändå hellre velat se en lite mörkare film. Nåja, man kan inte få allt och den här är en tillräckligt god karamall för stunden i alla fall.





LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.





Lite tjatigt med ännu en Vietnam-veteran som använder sig av sina gamla skills för att slå tillbaka mot bovarna och för att hämnas en kompis död, men här blir det inte a la Rambo så det blir inte fullt lika allvarligt tack och lov. Danny trejo klarar av huvudrollen riktigt bra här, och kan man tänka sig- man får se karln gråta två gånger till och med. Den här hedersknyffeln är verkligen pure American hero ut i fingerspetsarna, och alltsammans börjar med att han försvarar en äldre man på en buss när två ligister lever rövare och inte nog med det- helt utan någonting alls hjälper han en gammal tant att få in matkassorna i bilen och av bara farten räddar han sin kvinnliga granne från hennes buse till man och blir till på köpet förälskad i kvinnan. Ja, det är inte nog med gulligullandet nej, för i vissa scener har Frank Vega bara sin hund som sällskap så man ska förstå hur ensam han egentligen är innan allt gullande kommer in i bilden. 



       



MEN- jag klagar inte ( eller ja, jag klagar kanske lite då), för det är trevligt att se en schysst man som av omständigheter han inte riktigt rår för blir en slags hjälte. Det enda jag saknar är Ron Perlman som är med försvinnande lite, ja egentligen är han enbart med i en enda längre scen och sedan ser man inte röken av honom. Trist, tycker jag.   

Och en gång för mycket drar man skämtet om att Danny Trejo är gammal, och tre gånger för mycket drar man skämtet om att han inte vet vad ett usb-minne är men annars är det en helt okej, humoristiskt stråk som genomsyrar i stort sett hela filmen men som bara avbryts då och då med att Frank ger skurkar en omgång de sent ska glömma. 


Helt okej är Bad Ass, men som sagt, titeln ljuger lite. Så mycket Bad Ass är nämligen inte Danny Trejo här. På gott och ont!






 

Av theotherside - 5 juni 2012 22:53

När Jason Biggs kan slita sig från reunion med gamla American Pie-gänget ( jag tror nämligen inte att vi har sett den sista filmen med det gamla gänget från de tre riktiga filmerna) så kan han istället vara med i något som känns lite mer relevant och mer spännande. Tyvärr tycker jag inte att Grassrooots verkar vara alldeles klockren, men samtidigt kanske den är bättre än vad den här trailern visar... Jag är lite tveksam till den här, kanske framför allt på grund av att den tydligen baseras på verkliga händelser och då kan man inte riktigt skruva till den hur mycket som helst. Men förutom Biggs så finns ju även  Joel David Moore,  Cedric The Entertainer och Tom Arnold med så kanske man får hålla utkik efter den här trots allt...



http://www.youtube.com/watch?v=-DZjlDVbmQI













 

Av theotherside - 5 juni 2012 17:15

Hujeda mig behöver verkligen världen en femte film i Scary Movie-serien som jag hoppades på skulle vara begravd vid det här laget? Nej det behöver vi inte men liksom med allting annat av mindre bra kvalite så fortsätter skiten ändå att komma för det finns tydligen fortfarande publikunderstöd för det. Man kan undra vilka det är, men jag tror inte jag har lust att veta det heller. Nu är det i alla fall klart att det blir en femte film, och då har man rekryterat Ashley Tisdale som tydligen är villig att skämma ut sig. Undrar lite över varför Anna Faris inte vill vara med igen, men hon kanske anser sig ha en karriär numera... Inte för att jag har sett henne i någonting där hon är bra, men i alla fall.



http://www.svd.se/kultur/ashley-tisdale-i-nya-scary-movie_7255409.svd











 

Av theotherside - 5 juni 2012 15:40

Jösses, jag kan verkligen inte se något fel i att Bond-gänget låter Christopher Nolan ta över regissörstafettpinnen direkt efter Skyfall, särskilt inte då Batman-regissören nu går ut med att han vill göra en Bondfilm. Det känns som att Nolans film skulle kunna bli en ny fläkt för Bond, en som påminner om den som uppkom efter Casino Royale men det är ju lite för tidigt att säga huruvida Skyfall är bättre eller sämre men den borde i alla fall vara betydligt bättre än Quantum of Solace i alla fall. Nåja, det kanske kan bli något av det här i framtiden? Eller så gör Nolan som Steven Spielberg gjorde en gång i tiden, skapar en egen hjälte som blir minst lika framgångsrik?




http://www.moviezine.se/artikel/10439-nolan-vill-regissera-bond












 

Av theotherside - 5 juni 2012 02:15

Nja jag vet inte.... Låten är väl helt okej, men videon tycker jag inte är något utöver det vanliga, och den är inte heller särskilt intressant. Jag lyssnar nog hellre på låten utan att se några rörliga bilder till texten och musiken, men samtidigt så faller jag inte pladask för Crossroads... Nej jag tycker att Dead by April har gjort betydligt bättre låtar tidigare, den här hamnar ganska långt bak bland deras bättre alster. 







http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/musikvideor/article14924655.ab











 

Av theotherside - 5 juni 2012 00:52

Det här spelet verkar ju kunna bli löjligt underhållande! Ja, det behövs ju egentligen inte så mycket mer än en snygg cheerleader och lite zombies som hon ska döda och lemlästa, liksom. Ibland! Ja, det här spelet kan jag mycket väl överväga att spela faktiskt. Och ännu hellre skulle jag ju vilja se en filmatisering av den;P





http://www.youtube.com/watch?v=gS6USH64czs










 

Av theotherside - 4 juni 2012 16:00

Det är nästan så att man blir lite sugen på att köpa specialtidningen Kalle Anka & CO bara för att ha ett exemplar av när bland annat Zlatan finns med som "anka". Tydligen ska han möta Kalle Anka i en tuff duell bland annat. Ett bra initiativ tycker jag i alla fall det här var och det kommer förmodligen att sälja några fler lösnummer än vanligt?




http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/em2012/article14928203.ab










 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards