Alla inlägg under maj 2012

Av theotherside - 30 maj 2012 01:35

Ja knappt hann bläcket på mitt förra inlägg om The Dark Knight Rises torka så hittade jag förstås den här nyheten om att Christian Bale tydligen vill göra en fjärde film som Batman, och att han ser det som en utmaning att göra ytterligare en film som funkar. Men jag vet inte ( svårt att veta innan man de faktum har sett den nya) men jag tycker det räcker såhär, planen var redan från början att de skulle göra tre filmer och det är som sådan hela storyn är uppbyggd. Visserligen kan man alltid spinna vidare både på lösa och ihopknytna trådar, men om Batman ska fortsätta tror jag regissören Nolan stiger åt sidan- jag hoppas att han är nöjd med det han har åstadkommit nu. Men fortsättning om det här lär följa och jag är inte tillräckligt dum för att inte inse att det blir fler filmer med Batman, men det blir förmodligen med en helt ny besättning då. 
http://www.svd.se/kultur/bale-vill-gora-fjarde-batman_7239481.svd


 

ANNONS
Av theotherside - 30 maj 2012 01:04

Inte sådär överdrivet många nya scener i den här tv-spotten, men man får i alla fall se lite mer utav Morgan Freemans Uppfinnar-Jocke karaktär och det är ju inte dumt alls. I övrigt återstår det inte att säga så mycket mer om The dark Knight Rises utan nu får filmen bevisa att den verkligen är ett episkt slut på Nolans Batmanserie...

http://www.youtube.com/watch?v=bJUz_b_lWpE&feature=player_embedded


 

ANNONS
Av theotherside - 29 maj 2012 15:46

Ibland hittar man en del saker som kanske inte är livsavgörande men när de väl finns så känns det som att man nästan måste ha dem. Coolstuff brukar ha en del bra saker samtidigt som jag ändå misstänker att det är mest av allt skräp, ungefär sådant som brukar visas med jämna mellanrum i TVshop som visas på TV. Men man vet ju aldrig, några av sakerna kanske fungerar alldeles utmärkt. Jag blev framför allt nyfiken på ölkylaren, en liten behändig sak som är enkel att ta med överallt men med nackdelen att den bara verkar klara av att kyla ned en öl åt gången. Sedan "duscha utomhus"- ballongen, eller vad man ska kalla den för, verkar härlig i praktiken ( väldigt jobbigt att springa in och ut för att duscha- not) men jag tror inte den fungerar sådär överdrivet jättebra...

 
http://www.coolstuff.se/Sea-to-Summit-Pocket-Shower


 

Av theotherside - 29 maj 2012 12:40

Ja, jag kan inte direkt påstå att det här ser bra ut, alls. Lågbudget i Sverige betyder ju att man ofta får ha överseende med bristfälligt skådespeleri och att man inte ska förvänta sig stordåd. Och vad håller Peter Stormare på med egentligen? Börjar han bli fattig eller vill inte Hollywood ha honom längre? Han är ju med i sådan här skit             ( Marianne senast), men måste han verkligen vara med bara för att filmen i fråga ska få åka lite snålskjuts? 

Dessutom tycker jag att den här påminner ganska starkt om en norsk film, som jag inte kommer på namnet på... Grannar, tror jag den hette... I alla fall, Isolerad påminner en del om den, i alla fall av det man får se i trailern. 

Nja, jag har inte bråttom med att se den här och frågan är om jag kommer att se den överhuvudtaget. Den kanske får en chans när den visas på söndagskvällen på fyran, men annars är jag nog lyckligare utan att se det här och se svensk film göra bort sig, som vanligt. 
http://www.moviezine.se/artikel/10388-svensk-skrackis-paring-bio-i-sommar

http://www.youtube.com/watch?v=pn5X5mlO9Ck 

Av theotherside - 29 maj 2012 04:15

"Dessutom bjuder hunken på några lättklädda bilder iklädd endast blöta jeans till alla kvinnors förtjusning."

"som viagra för kvinnor".

 David var inte heller besvärad över att vi bad honom hoppa i den iskalla LA-poolen. Han bar vita boxerkalsonger...jag lämnar den bilden till er fantasi."Men vad "bra" att kvinnor har möjlighet att dragla över David Beckhams härligheter! Nu är de här i och för sig i England, där det ser lite annorlunda ut, men jag skulle inte bli förvånad över om de här bilderna på fotbollsspelaren letar sig över till vårat lilla hörn av världen. Men tänk tanken om någon skulle säga såhär i det här landet... Te.x Bingo Rimer. Det skulle ta eld i helvetet, minst sagt. Betänk följande text om ett utvik i Slitz: " Desstuom bjuder hon på några lättklädda bilder iklädd endast blöta bikinitrosor till alla mäns förtjusning". Man hade mer eller mindre blivit kölhalad och avrättad offentligt, omedelbart. Men när det handlar om en manlig sexobjekt är det förtås helt okej att skriva på det här sättet medan man blir kallad för neandertalare i Sverige om man ens råkar rikta blicken på ett Slitzomslag i närmaste tidningsbutik... Det är en jäkla märklig värld vi lever i, minst sagt. 

Om den här artikeln hade funnits med i Aftonbladet och handlat om en utvikningsburd så hade tonläget minsann varit helt annorlunda. Att fortsätta göra fel gör inte att det blir rätt, men jag har för länge sedan förstått att feminismen i det här landet inte har för avsikt att göra det bättre för båda könen. Sorligt men sant, tyvärr. Det är ju payback-times det handlar om, kort och gott.

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article14893959.ab


 

Av theotherside - 29 maj 2012 02:15

Man kan ju faktiskt bli lite misstänksam och undra huruvida skaparen till Judge Dredd, John Wagner, verkligen säger sitt hjärtats mening om den kommande filmatiseringen eller om han har fått betalt för att ge beröm, om än inte så översvallande så att det ska märkas alltför tydligt?;P Nja kanske är jag konspiratorisk, men det blir intressant att se hur det går för filmen- blir det en flopp lär det nog bli andra tongångar istället, men om filmen blir en framgång så kanske man ska börja lita lite på sådan här pr? 

Det Wagner säger om filmen är i alla fall bland annat: " Effekterna utomordentliga. Fotot imponerar. (...) Karl gör en fantastisk Dredd och Olivia Thirlby förstår Anderson helt och hållet. Det här är Dredd som den ska göras - trogen karaktären, obevekligt våldsam utan att vara frånstötande. Rekommenderas."

Det där med obevekligt våldsam tilltalar ju mina öron helt klart, så det börjar att vattnas så smått i munnen nu. Men nu vill jag gärna se en teaser eller trailer så snabbt som möjligt, tack... 


http://www.moviezine.se/artikel/10384-mannen-bakom-judge-dredd-ger-sin-dom-till-nya-filmen

 

Av theotherside - 29 maj 2012 00:31

Oh I like this- filmaffischer som gör allt för att sälja en film och som gärna kryddar alltsammans med olika textremsor som ska göra att den tilltänkta publiken stannar upp och börjar fundera på huruvida man kan fortsätta med sitt liv eller inte om man går miste om filmen. Oftast klarar man sig hur bra som helst, men ibland när man ser en filmposter så blir man riktigt sugen på att se filmen ifråga, men hur intresserad skulle man egentligen bli om "sanningen" stod på postern?


   


   

Haha helt klockren, faktiskt;DSandler-filmer bör ha obligatorisk varningstext på sig, likaså Eddie Murphys och Martin Lawrences filmer och säkerligen en handfull till;P

http://www.moviezine.se/artikel/10382-om-filmposters-sa-sanningen
http://www.theshiznit.co.uk/feature/if-summer-2012s-movie-posters-told-the-truth.php

 

Av theotherside - 27 maj 2012 05:00

Jag hade inga som helst förhoppningar överhuvudtaget när jag började se den här filmen, så man kan ju lugnt påstå att jag inte direkt blev förvånad över att den inte höll måttet alls och att det mest av allt var en tråkig, oengagerande soppa som man lika gärna hade klarat sig utan. 


LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.

Jag tycker att man borde ha gått all in och gjort en komedi av den här filmen istället för att ha med en ganska vanligt förekommande historia om två karaktärer som från början inte tycker om varandra men som sedan under filmens gång inser att de har en hel del gemensamt och de blir polare lagom innan eftertexterna börjar rulla. Den lilla deckargåta som också finns inbakad är föga intressant, och man bryr sig helt enkelt inte alls om vem som eventuellt är den skyldige. Jag hade tvärtom ganska fullt upp med att kväva gäspningar medan filmen rullade på... 
 Men som sagt Bending the rules hade kanske funkat som en komedi av polisbuddie-filmer, men det blir liksom aldrig speciellt roligt och man har inte heller ansträngt sig för att det ska bli roligt mellan den avslappnade snuten som gärna böjer på lagen när det finns anledning till det och den korrekte åklagaren som inte kan begå ett enda snedsteg för då skulle han inte vara bättre än dem han ska skicka till fängelse. Att man också gör ett desperat försök att få med lite hjärta i alltsammans gör det hela ännu mindre roligt, för det blir bara patetiskt.

Det enda jag gillade med filmen var huvudpersonen Nick Blades relaxade attityd och att han gick omkring i färgglad skjorta och shorts genom hela filmen, som om filmandet bara var en semester... Jag hade gärna tagit lite av hans avspännande sätt, tack.
   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se