Alla inlägg under januari 2012

Av theotherside - 12 januari 2012 10:15

Jag tycker att den här nya, kommande serien på SVT, Äkta människor, verkar ganska lovande på förhand. Inte för att jag förväntar mig stordåd i svensk tv under våren, men man får gå efter de små halmstrån som ändå erbjuds och bland de reklaminslag som har visats mellan programmen så är det bara den här, och ytterligare en, som har fångat mitt intresse. Hoppas nu att den visar sig vara något att se...




http://svt.se/2.174386/1.2672832/










   

Av theotherside - 12 januari 2012 08:15

Oh, den här kom lite oväntat men det här ser onekligen ganska lovande ut! The viral Factor får man hålla ett getöga på för det ser ut att bjudas på rejält pang-pangande!




http://www.youtube.com/watch?v=oNXsuXQFA9I









 

Av theotherside - 12 januari 2012 06:22

Jag har blivit lite biten av Sveriges mästerkock, men tycker ändå en del problem från den första säsongen finns kvar fortfarande och det handlar framför allt om gråtandet, detta evinnerliga gråtande hela tiden då det går dåligt för deltagarna. Är vi sådana i det här landet? Gråter vi så fort det går dåligt, i alla avseenden? Börjar vi tänka negativt så fort vi får en utmaning framför oss? Nej jag tror inte det men i den här tävlingen har det blivit något utav en trend att det ska finnas med några deltagare som gråter direkt när de har gjort något misstag. Irriterande är bara förnamnet.


Annars har jag väl ingen favorit bland deltagarna ännu, det är inte riktigt någon som har stuckit ut eller som har lyckats charma mig. Undantaget är väl Sigrid Bárány, som igårdagens avsnitt avslöjade bland annat att hon går på burlesk-klubbar och att hon tycker om sex! Nice. Och göra mat verkar hon också fixa, hon klarade i alla fall första utmaningen igår, men det återstår att se om hon blir kvar eller inte. 



http://www.tv4play.se/hem_och_fritid/sveriges_masterkock?title=sigrid_alskar_mat_och_burlesk&videoid=2135619



För övrigt tycker jag att det är konstigt att de tre kockarna accepterar rött kött och bland annat anser att det är välstekt?! Usch för rött kött, det borde inte alls accepteras utan dömas ut omedelbart och så ska deltagaren återvända till spisen och steka det ordentligt!




    

Av theotherside - 12 januari 2012 01:45

Jag vet inte riktigt om bilderna som Katie Holmes poserar på för tankarna i första hand till smyckerna som hon har på sig, men... Nej, det gör helt enkelt inte det, det är i alla fall inte smyckerna som jag tittar på i första hand. Undrar bara stillsamt över hur det kommer sig att man tar sådana här reklambilder när man i första hand vill sälja smycken? Hur tänkte reklamskaparen? "Äh strunt samma, Katie ställde upp och nu tar jag mina önskebilder, sen får det gå hur det vill med smyckena" kanske?;P





http://www.expressen.se/noje/1.2676077/heta-smycken-da-kastar-katie-kladerna











 

Av theotherside - 11 januari 2012 23:30

Är det ett skämt? Är det en parodi på skräck? Handlar det kanske om en drift med begreppet psykologisk thriller? Nej, ingenting av de frågorna kan besvaras på riktigt, utom den första och Junkyard Dog är ett jävla skämt. Psykologisk film i samma stil som När lammen tystnar? Nej verkligen inte och jag får ta på mig dumstruten för att jag faktiskt trodde att det var så. Det var inte alls så. Istället bjuds man på en film som inte träffar rätt någonstans och som till på köpet har med skådespelare som man hoppas aldrig mer får synas framför en kamera, men som enligt imdb.com har medverkat i filmer både före och efter denna. Man blir ju fan mörkrädd för mindre... 






LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.





Galadriel Stineman ska "föreställa" tillfångatagen tjej som desperat försöker överleva men verkar mest av allt konfunderad. Att hon dessutom fejkgråter och spelar så innerligt dåligt i var och varannan scen gör inte saken bättre, fejktårarna skär i öronen och man inser väldigt tidigt att det här är inte alls på riktigt och istället för att tycka synd om henne så blir man förbannad och irriterad.


Innis Casey spelar mördaren så dåligt att man inte begriper varför inte polisen förstår att det är han som är förövaren direkt. Casey spelar inte bättre än vad dagisbarn gör inför föräldrar och med hans "konstiga" uppträdande så är det ett under att sheriffen och FBI-agenten inte griper honom omedelbart. Och för att krydda alltsammans så sitter han i en scen och äter middag med hans döda föräldrar som han förvarar i en frysanordning. Ojoj man ska verkligen tycka att han är knäpp men istället sitter jag mest och skrattar åt hur dåligt alltsammans är.


Och sen FBI-agenten spelad av Vivica A. Fox... Herrejävlar, ska man verkligen tro på att hon är FBI eller ska man tro att hon är en idiot? Hon behöver knappt börja forska i försvinnandet av Stineman innan hon snubblar över rätt man, och genast misstänker hon Casey eftersom stadens cheriff verkar ha en skruv lös som inte upptäckt det direkt. 


Ursch, Junkyard Dog är hittills den sämsta film jag har sett under 2012. Hoppas verkligen inte det blir fler...





 

Av theotherside - 11 januari 2012 22:11

Det ser ut som att Steven Soderberghs kommande thriller Haywire kan bli riktigt sevärt ( men det brukar hans filmer vara också) och den här ser jag definitivt fram emot. Lite synd att det dröjer ända till april innan den här går upp på bioduken i det här landet dock, men den som väntar efter något gott... 


I klippet visar i alla fall kampsportsstjärnan Gina Carano att hon minsann kommer att sparka röv i huvudrollen, och det ser väldigt lovande ut. Dessutom finns ju skådisar som  Antonio Banderas, Ewan McGregor, Michael Douglas, Michael Fassbender att njuta av, så Haywire är verkligen en film jag ser mycket fram emot.



http://www.moviezine.se/artikel/9231-kickass-action-i-en-laringng-smygtitt-fraringn-haywire










 

Av theotherside - 11 januari 2012 18:48

Nog för att mr Persbrandt börjar synas överallt numera och inte enbart i svensk film, exponeringen av karln är verkligen stor för tillfället och snart finns det inte en enda film där inte han är inblandad på något sätt och vis- han började med Sverige, nu ska han överta världen mohaha! Nja kanske inte riktigt, men jag tycker inte att han har något stort register- har man sett honom som Gunvald så har man sett vad han kan... Men jag är kanske orättvis, han har ju medverkat i dramafilmer som jag inte har sett och han kanske är bra i de sammanhangen? Nåja, som skurk är han i alla fall klockren och om det här ryktet stämmer, att han har provspelat för en ledande skurkroll i kommande Die Hard, ja då kommer man att börja längta efter den filmen redan nu! Kommer inte på vad den svenska filmen heter, men Persbrandt spelar psykopat i den- och gör det riktigt bra. Så jag tror att han kommer glänsa som skurk i kamp mot John McClane...




http://www.expressen.se/noje/1.2676634/persbrandt-kan-bli-storskurk-i-die-hard










 

Av theotherside - 11 januari 2012 16:14

Ursch den här onsdagen hade jag verkligen klarat mig utan, har varit seg som sirap och inte alls varit "igång" på något sätt eller vis. Har bara önskat att den här dagen ska ta slut, och nu är det ju inte så mycket kvar av dagen så snart blir det som jag önskar mig;P


Lite glädje blev det i alla fall då det gick så bra för Helena Ekholm i dagens skidskyttetävling. Lite bättre igen blir det ikväll när man ska avnjuta ett nytt avsnitt av Sveriges mästerkock, då de 40 som har gått vidare ska minskas till 14 stycken- hoppas verkligen någon av norrbottningarna går vidare.





 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards