Alla inlägg under december 2011

Av theotherside - 25 december 2011 14:24

Några gör det lilla extra vid högtidsstunder såsom julen, och David Hasselhoff verkar ha ansträngt sig en hel del för att göra det lite extra juligt hemmavid såhär i juletider. Jag vet däremot inte riktigt huruvida hans flickvän Hayley Roberts uppskattar att bilderna publiceras över hela världen ( nåja, kanske inte hela världen men i Aftonbladet åtminstone), men jag gillar den tredje bilden där Hoff poseras med öppen jacka och man kan ju i alla fall se att han håller sig någorlunda i trimm fortfarande, fast Roberts är den snyggaste av dem;P



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14126544.ab









 

Av theotherside - 25 december 2011 02:12

Jag försöker bortse från Taylor Lautners usla skådespeleri och träaktiga karaktär och njuter istället av att se Mike Nyqvist agera i en amerikansk film, tyvärr med den vanliga rollen som yrkesmördare från något jugoslaviskt land som förklaring till hans något bristfälliga engelska, men icke desto mindre så är det här verkligen Nyqvist film. De två huvudpersonerna, Nathan och Karen, har ingenting att komma med utom att se träaktiga ut ( lite Megan Fox-vibbar på skådisen bakom Karen, Lily Collins, hon försöker verkligen se så sexig ut som möjligt i alla olika vinklar). 





LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.




Jag försöker att förhålla mig neutral till Taylor men det går fan i mig inte, inte när regissören så uppenbart vill flirta med den kvinnliga halvan av publiken genom att låta Taylors karaktär Nathan både vara faarlig- han åker bland annat på motorhuven det första han gör i den här filmen när han är påväg till en fest, för att i nästa sekund försöka se sårbar och till och med gråta en skvätt när det passar, sedan snabbt bli tuffingen som kan klå de duma, duma gossarna som är efter honom. Det funkar... inte. Inte alls. Resultatete blir att han både är en lipsill och en tanigare Rocky-wannabe, och han funkar inte i någon av de rollerna. Gud vad jag önskade att jag fick inträda i adoptionsfarsans roll och banka in lite vett i den här killen! För den bästa scenen med Nathan är när han får tokstryk av farsgubben. Faktiskt. 

Sen har vi också "flickan som hela tiden måste räddas". Kan vi inte en gång för alla göra oss av med sådant otyg nu? Kom igen, snart är det 2012 och vi behöver inte en försvarslös, gråtande, hulkande lolita som håller hjälten i handen medan skott och skurkar försöker träffa dem. Att det sedan också finns en minst sagt urlöjlig kärleksstory mellan dessa som har att göra med en grej som hände när de gick i åttonde klass... Herregud, funkar sådan här smörja verkligen på tittare? Jag menar, ingen kan på allvar köpa det här slisket och sen sitta och grina över hur det sedan går för de lyckliga tu i slutet? Jag kände mest hur det vände sig i magen på mig, det var alldeles för mycket sött för min smak så jag fick ta en spruta mot diabetes direkt när eftertexterna började rulla. 


Snygg är hon men skådespelarmässigt finns en hel del att önska dessvärre.  



Och så svenske Michael Nyqvist. Jag skulle säga att det är han ensam som gör filmen hyggligt sevärd, och det är ju så faktiskt men varför i helvete fick inte han vara med och leka lite mer? Mer fokus på honom istället för Nathan och Karens skitförhållande, hade varit på sin plats. Men det här bådar i alla fall gott inför Mission Impossible, där jag hoppas att Nyqvist har en betydligt tyngre roll. Alfred Molina gör bra ifrån sig som vanligt och det utan att behöva anstränga sig nämnvärt i rollen som korrupt FBI-agent. Ibland räcker det med de små medelen, något som de unga skådisarna i Hollywood borde skolas in i redan från tidig ålder. Sigourney Weaver funkar bra som psykolog/barnvakt till Nathan ( gudarna ska veta att han verkligen behöver all hjälp han kan få ), men jag hade gärna sett henne inblandad i mer actionbetonade element eller sysslar hon inte med sådant längre?


Micke Nyqvist gör helt okej ifrån sig, vilket man inte kan säga om många inblandade i den här filmen.  


Abduction var helt enkelt för slätstruken och hade med två tråkiga huvudpersoner, så man satt oc h hejade på skurkarna och hoppades att de skulle lyckas döda karaktärerna. Actionbiten av filmen funkar hyggligt, men förutom tågfight-scenen fanns inte speciellt mycket att bli glad över, så inte ens den biten fungerar mer än i standard-action-film så den här bör gå ut direkt på dvd istället för att visas på bio någonstans. 








 

Av theotherside - 24 december 2011 23:45

Herregud ska det här föreställa ett skämt eller? Ja, om det vore så väl.. Men sådant här sponsras av SF medan man har svårt att få till succéer och fler och fler börjar inse att svensk film är skit bestående av deckare och sådana här kallade "komedier"? Nej, tacka vet jag Norge, som kommer att erbjuda hundra gånger bättre film än Sverige under 2012, tack och lov för det. 



http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/film/article14123001.ab





 

Av theotherside - 24 december 2011 22:52

Medan man gör sitt bästa med att försöka få ned all julmat och andra onyttigheter som man har proppat i sig hela julaftonen så nås man av en intressant nyhet- att det tydligen finns en chans för att ytterligare en Mission Impossible-film kan spelas in och detta på grund av att den bioaktuella filmen tydligen drar in mycket stålar. Intressant, för man kan ju filura lite över vad det beror på. Knappast att det är Micke Nyqvist förtjänst, eller?;P Men det ska å andra sidan bli spännande att se vad han går för i Hollywood. Och jag ser verkligen fram emot Ghost protocol och hoppas att den är så bra som den ser ut att vara...



http://www.moviezine.se/artikel/9130-inte-omojligt-med-en-mission-impossible-5






 

Av theotherside - 24 december 2011 12:37

Just nu pågår den årliga "ring jultomten i P4" och det har blivit lite av en tradition att sitta och lyssna på vad barnen har att säga eller fråga tomten. I år är det både tomten och en tomtenisse som finns i radiostudion och besvarar alla frågor och funderingar som kommer. En del av barnen har faktiskt riktigt kluriga frågor, men jag antar att "tomten" förbereder sig på något sätt för han låter i alla fall aldrig särskilt överraskad över något. En del frågor återkommer år efter år såsom hur gammal han är, hur många tomtenissar/nissor han har och var han egentligen bor. 



http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2111&artikel=4856245











 

Av theotherside - 24 december 2011 02:15

Suck, måste sådant här verkligen bevisas? Jag menar, de flesta vet väl att man inte per automatik blir snällare bara genom att man trycker i sig en pepparkaka? Det är väl mer något man bara säger så att barnen ska bli lite lugnare och att då säga att något så gott som en pepparkaka gör en snäll är väl ett bra sätt? Nej en del saker behöver helt enkelt inte bevisas, inte ens som " en rolig grej". 





http://svt.se/2.33831/1.2658624/gor_pepparkakor_oss_snallare








 

Av theotherside - 24 december 2011 00:45

Suck, jag börjar bli less på att bli besviken på filmer som ser lovande ut i trailers och som man skruvar upp förväntningarna inför och sedan så blir det inte som man "ville" eller "önskade". För upplägget för 30 minutes or less såg lovande ut, Jesse Eisenberg och Aziz Ansari verkade vara ett riktigt bra radarpar i de trailers som man har tittat på och hela grundstoryn med att de här två töntarna tvingas att råna en bank för några andras räkning verkade väldigt lovande. Men.. ja, var försvann det roliga egentligen?! 






LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.





Jag gillar verkligen Jesse Eisenberg, han passar perfekt i sådana här roller och han var fullständigt outstanding i Zombieland och Social network, men i den här fungerar det inte riktigt lika bra. Visst,han har ungefär samma roll som han hade i Zombieland, fast lite mer ubernördig men jag trodde han skulle glänsa till i enskilda scener men tyvärr blev det aldrig så. Aziz Ansari blir mest jobbig, och de funny moments som han ska ha med Jesse kan man räkna ut en halv bildsekund i förväg och man vet då ungefär vad som kommer att inträffa och skämtet faller pladask till marken utan fallskräm som mjukar upp det. Inte heller "skurkarna", Dwayne och Travis, blir särskilt roliga och jag tycker de kunde ha behållit ap-och gorillamasken på sig filmen igenom för det var det enda som de gjorde som var åtminstone lite roligt. 


Bianca Kajlich var i alla fall riktigt snygg;)  


Annars är det dåligt stället med en film som utger sig för att vara komedi ( det borde vara någon form av falsk marknadsföring) och som bara har med två, i mitt tycke, roliga saker- den då Jesse och Aziz "rånar" till sig ett vrålåk och sedan i eftertexterna då Dwayne har startat sitt solarium och medverkar i en knasig reklamfilm för verksamheten. Två roliga saker, utsträckt på en timme och tjugo minuter... Inte godkänt alls. 


Nej det enda som roade mig fram till de två roliga stunderna i filmen var att en hel del filmer nämndes, bland annat Fredagen den trettonde, Die hard, The hurt locker och Point Break- lite sådan där filmnörderi-saker men som inte direkt är så djupgående men som i alla fall var lite småroligt.


30 minutes or less var tyvärr en orolig, tröttsam besvikelse. 







 





Av theotherside - 23 december 2011 21:57

Haha kan vara en av de bättre reklamfilmerna inför jul som jag har sett-någonsin! Alla mina älskade skräckfilmsikoner finns med, och inte bara Jason och Kreuger utan också Onda dockan, Grudge och Hannibal Lecter. Se och njut, och kanske rys lite inför julafton;P




http://www.youtube.com/watch?v=xW6734j4ZF8






 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards