Alla inlägg under september 2011

Av theotherside - 16 september 2011 21:53

Det var ju inte länge sedan sist ( var det i somras, eller? ) som det senast rapporterades om något som misstänktes vara en ubåt. Nu minns jag inte riktigt vad det visade sig vara, men det var i alla fall inte fråga om en ubåt. Och hysterin verkar tillta nu, för allt oförklarligt i vattnets djup ska tydligen förklaras vara en ubåt numera... Jag tror inte på den här nya historien heller, lika lite som jag trodde att det rörde sig om någon ubåt förra gången. Man minns ju berättelserna om hur det var i Östersjön under 80-talet, då sovjetiska såväl som andra länders ubåtar tydligen hade lite roligt i vår svenska sjö. Frågan om de verkligen fanns där eller inte har väl aldrig riktigt blivit besvarade heller... 



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13636495.ab







 

Av theotherside - 16 september 2011 21:00

Mupparna har gjort ( eller snarare skaparna bakom Mupparna och den nya Mupp-filmen som har premiär snart) den här parodin på teasern till The girl with the dragon tattoo, och stundtals är den ganska rolig faktiskt och de har fångat det hetsiga tempot från teasern av Finschers kommande storfilm. Jag gillar parodier i alla dess former och jag skulle gärna vilja se fler sådana här parodier på alltifrån filmer till trailers. 



http://www.youtube.com/watch?v=QHqLcEtt368








 

Av theotherside - 16 september 2011 19:55

De tekniska framstegen under de senaste åren går i raketfart och snart finns det väl ingenting som man inte kan göra, antingen på Internet eller med hjälp av något annat tekniskt hjälpmedel. Nu ska man också snart kunna fixa en skräddarsydd bikini så tjejer slipper springa omkring i affärer för att leta efter den perfekta bikinin, det är bara att fixa det hemifrån och sedan skriva ut den. Låter lite otroligt, och hur man nu ska kunna använda bikinin som man nyss har skrivit ut ja, det förstår inte jag... Undrar också om det kanske kan bli aktuellt med samma sak för badshorts eller varför inte underkläder också. Får väl se vad framtiden erbjuder, men visst är det en intressant idé?!

För den som vill läsa finns den här notisen publicerad i Illustrerad vetenskap.







 






Av theotherside - 16 september 2011 17:45

Jösses, porrfilmer brukar inte få något trailer att tala om, utan oftast går det ju ut på att visa upp några utvalda scener och inte så mycket mer;P Om jag har förstått det rätt ska Sex and zen vara den första 3D-porrfilmen, men i den här trailern ser det nästan ut som att man ska ta den här filmen på större allvar än så då texter visar Kommer den här att bli 3D:s räddning" och dylikt. Förmodligen mest på grund av att få sälja in filmen lite... 




http://www.youtube.com/watch?v=s7M9BxTtOQI&feature=related









 

Av theotherside - 16 september 2011 15:30

Gäääsp. Den här rebornen kunde de gått och väl ha struntat i. Jag tror det är betydligt roligare att se på medan tvätten torkar än att se på den här.






http://www.youtube.com/watch?v=2qS5Wtcxe5Y







 

Av theotherside - 16 september 2011 15:10

Njae, jag tror faktiskt inte att jag kommer att tycka om den här filmen, och det är inte heller så troligt att jag kommer att se  Premium Rush. En snubbe på cykel som är jättejätteduktig på att cykla och som kan utföra otroliga akrobatiska nummer med den råkar få något jättejättefarligt med sig när han ska leverera viktiga dokument, och jättejättemäktiga män vill ha tag i det som cyckelbudet har med sig och så inleds, antar jag, en lååång jakt... Gäsp! Och Joseph Gordon-Levitt ser verkligen skittråkig ut i huvudrollen, och det i en trailer som ska sälja in filmen dessutom. 

Näh, det här blir en flopp misstänker jag.




http://www.youtube.com/watch?v=RZEtz-pvMgs









 

Av theotherside - 16 september 2011 10:40

Jag vet inte riktigt varför jag tittade på Sveriges värsta bilförare, men det fanns något lättsamt i programmet samt att man fick se prov på hur man definitivt inte ska köra- samtidigt som en hel del situationer säkert fanns med i manuset och som deltagarna "tvingades" utföra- allt för att det skulle bli så underhållande TV som möjligt. Och i det här sammanhanget tycker jag att programledaren Adam Alsing hade rätt glimt i ögat och en härligt avslappnad roll i alltsammans. Så det är tråkigt att Alsing har lämnat Sveriges värsta bilförare, och jag tror inte att det blir någon höjdare med Hans Fahlén vid rodret. Som jag uppfattar honom så har han inte riktigt samma glimt, och jag tror programmet kommer att bli lite mer seriöst? Man kan ju i alla fall hoppas, men det beror förstås till största delen vilka deltagare som kommer att vara med i den nya säsongen.


Återstår att se om Sveriges värsta bilförare står eller faller efter Alsings sorti. 




http://www.expressen.se/noje/1.2560855/hans-fahlen-leder-sveriges-varsta-bilforare







 

Av theotherside - 16 september 2011 00:15

Egentligen var det ingenting revolutionerande som Stallone berättade om den kommande uppföljaren, men visst vore det väldigt härligt om Nicolas Cage kommer med- han behöver verkligen en succé efter att ha varit med i mindre lyckade projekt den senaste tiden.


För övrigt vore det nästan magiskt om det blir verklighet av en superfight mellan van Damme och Stallone.




http://www.moviezine.se/artikel/8286-stallone-snackar-expendables-2







 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards