Alla inlägg under juli 2011

Av theotherside - 4 juli 2011 03:10

Jag hoppas att Leif GW Person och hans specialteam lyckas klara upp de olösta mord som finns, och att de kan komma fram till vilka de skyldiga är! Ska också bli väldigt roligt att se GW på SVT i sommar. 

Men jag älskar Leif GW:s kommentar: ”I och med att lagstiftaren gett oss chansen så är vår målsättning givetvis att alla gärningsmän som fortfarande är i livet nu skall beredas en möjlighet att få avsluta det på kriminalvårdens anstalter. Och om detta nu skulle handla om just dig, eller någon du känner, så föreslår jag att du gör pinan kort och hör av dig. Så slipper du ha oss flåsande i nacken på dig.”





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13265308.ab









 

Av theotherside - 3 juli 2011 23:50

Tycker den här reklamfilmen är riktigt bra samtidigt som den kan väcka en del tankar hos tittaren. Eller vad säger ni?! Tänk om allt skulle drivas av bensin och olja, alltfrån laptops till tandläkarborren ( fan, det började rysa i hela kroppen när jag såg vad tandläkarborren drevs av i reklamfilmen)! Såhär ska man göra reklam, och samtidigt presentera "lösningen" i slutet samtidigt som reklamen kanske lämnar kvar en tanke hos tittaren som stannar kvar långt efter det att reklamen tagit slut.





http://www.youtube.com/watch?v=pC_IjqYYf4o&feature=player_embedded









 

Av theotherside - 3 juli 2011 23:13

Såg nyss Disturbia på femman, och det var ett tag sedan jag såg filmen sist, men den var inte alls så bra som jag minns ( tror ) att jag tyckte att den var... I själva verket är den lite småseg, och det dröjer ett tag innan det börjar hända något.

I och för sig tycker jag inte att det är så dumt när Shia LeBeouf spanar in granntjejen- Sarah Roemer är jäkligt snygg- men det är lite för mycket kärleksgnabb och skitsaker som händer innan psykopaten äntligen gör entre. 

Nya betyget från min sida till disturbia blir svagt. Den kunde ha varit bättre och den kunde framför allt ha varit lite mer spännande istället för komisk i början!











 

Av theotherside - 3 juli 2011 01:10

De gröna i Tyskland anser att det finns farliga ämnen i "leksaker för vuxna", dildos och vibratorer. Logiskt borde det ju egentligen vara ganska självklart, då de ämnen som finns i barnens leksaker nu har blivit kontrollerat hårdare, så borde även fallet vara för de ämnen och skit som dildos framställs och tillverkas av.

Men hur är det egentligen med de s.k "flaslights"? Innehåller de också farliga ämnen, tro?






http://www.dn.se/nyheter/varlden/sexleksaker-farliga-for-din-halsa-enligt-grona












 

Av theotherside - 3 juli 2011 00:34

Oh jag älskar sådana här mysterium och mystiska saker som hittas på jorden! Det finns ett otal förklaringar till vad den mystiska cirkeln kan vara. Ett ufo tror jag dock inte att det handlar om, men jag vill väldigt gärna veta vad det är... Så det här vill jag gärna ha en uppföljning på sen, Aftonbladet;P






http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13263359.ab










 

Av theotherside - 2 juli 2011 20:58

Jag vet inte riktigt hur stort "behovet" är av att den första porrfilmen i 3D nu har släppts, men lite onödigt känns det som och ett tydligt tecken på att den nya tekniken överanvänds överallt... Det känns ju definitivt inte särskilt märkvärdigt att gå och se en 3D-film längre, och man är inte heller särskilt intresserad av att få betala lite mer för att se en dålig film i 3D och då går man hellre och ser filmer utan 3D-effekter istället. Det skulle vara mycket bättre om speciella filmer, såsom Avatar var ett bra exempel på, använde den nya tekniken och förfinade den hela tiden istället för att till och med b-filmer ska förädlas med 3D- jag tänker på i första hand My bloody valentine- en film som verkligen inte borde ha fått ha med 3D för den blev helt klart inte bättre med hjälp av det. 

Och vill man egentligen kolla på porr i 3D? Njae... Nej tack!







 

Av theotherside - 2 juli 2011 19:02

Jag hade sett fram emot den här filmen, men när jag började se om trailers och klipp innan jag såg filmen så började pepp-barmometern att sjunka betydligt och jag började istället att bli lite tvivlande inställd till om jag verkligen skulle tycka om den här filmen. Det visade sig att jag inte tycker om filmen,tyvärr. Den är mycket snygg yta men tyvärr inte så speciellt mycket innehåll att komma med. Effekterna har överhanden medan storyn har en högst ordinär karaktär. Om man tycker om snygga effekter och att se snygga kvinnor i hyfsat minimal klädsel slåss mot drakar och nazistrobotar, då får man sitt lystmäte i och med Sucker Punch. Tyvärr erbjuds man inte speciellt mycket mer än så...





Läs inte mer om du inte har sett filmen!





Jag stör mig ganska mycket på Baby Doll- snygg är skådisen, men dessvärre är hon så liten och söt att det är inte speciellt trovärdigt när hon förvandlas till en a-klassens krigare som klarar av vad som helst i stridens hetta. Jag vet inte riktigt vad det är jag stör mig hos Emily Browning, men hon är alltför docksöt och jag hade hellre velat se en mycket tuffare och coolare karaktär.


Men det som jag tycker var tråkigast med alltsammans är att alla fighter har med en "dans" att göra, ingen av striderna utspelar sig egentligen och de utspelar sig inte heller i verkligheten, vilket gör att åtminstone jag inte bryr mig speciellt mycket om hur striderna går. Striden som utspelar sig i en japaninspirerad miljö är den klart snyggaste i filmen, även om jättesamurajerna är en aning överdrivna. Även striden som till stor del äger rum i skryttegravar under andra världskriget är ganska rogivande och snyggt filmad, men tyvärr har man gjort om de tyska soldaterna till "robotar", eller levande döda eller vad de nu egentligen var för något, för det hade ju varit alldeles för hemskt att fyra snygga kvinnor skulle gå omkring och döda en massa människor... Den stridssekvens jag tyckte minst om var den som utspelade sig på ett framrusande tåg och på vilket det fanns en bomb som bevakades av robotar, som var riktigt fult animerade...


Musiken kom jag också att tänka på i Sucker Punch, och annars brukar jag inte bry mig speciellt mycket om den musik som spelas men i det här fallet tycker jag att den användes mycket bra- som i den snygga inledningen av filmen, där Sweet dreams are made of this rullade i bakgrunden, samt när den äckliga borgmästaren gjorde entre för att avnjuta en av Baby Dolls danser- då bullrade Queens igång!


Men som sagt- jag hade förväntat mig mycket mer, och framför allt hade jag förväntat mig att det skulle vara "verkliga" strider. Men Sucker Punch är snyggt filmad och snygg på alla sätt och vis, men det tråkiga är att den känns så innehållslös och tom. En snyggt förpackad julklapp som, när man har slitit bort pappret och allt krimskrams, visade sig innehålla en smutsig strumpa...

Jag hoppas verkligen att Zack Snyder har något bättre att komma med i hans kommande film, som jag ser fram emot desto mer- nämligen Man of steel!









 

Av theotherside - 2 juli 2011 01:45

Jag vet inte riktigt varför, men av någon anledning måste jag faktiskt se den här filmen även om den enligt trailern mest påminner om en billig b-variant av Transformers, men jag antar att den bygger på en manga? Gosh, vad jag känner mig dåligt bevandrad i Manga-världen. Men strunt i det, Denjin Zabôgâ: Gekijô-ban tror jag ändå kan vara sådär underhållande som bara "japanerna" kan få till det.





http://www.youtube.com/watch?v=6ham__oOGg4








 

 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards