Alla inlägg under juli 2011

Av theotherside - 14 juli 2011 22:52

Men herregud, nej,nej, nej... Lägg ned redan innan ni har börjat med det här. Luktar det flopp eller luktar det flopp av alltsammans?





http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article13321622.ab










 

Av theotherside - 12 juli 2011 23:42

Oj, vilket bra betyg den sista och avslutande Harry Potter-filmen får överlag överallt! Måste ta och gå och se filmen så snart som möjligt, och hoppas man är lika positiv som de andra verkar vara med den här filmen!





http://www.expressen.se/noje/recensioner/film/1.2496684/harry-potter-och-dodsrelikerna-del-2










 

Av theotherside - 12 juli 2011 00:33

Jag har inga stora problem med ytlig actionfilm och jag har heller inget större problem med att det inte finns med så mycket substans eller tyngd i en actionrulle, men en film som Priest som ändå utger sig för att delvis handla om religiöst tvivel så hade jag ändå trott att någon intressant diskussion kunde uppstå mitt emellan allt pang-pang men det är inte tyngdpunkten i den här filmen- religiöst mumbojumbo sträcker sig inte längre än att Prästen ( Paul Bettany) ser lite rådvill ut, spänner blicken i någon av prästerskapet och muttrat något om att "vampyrerna" är tillbaka. Phju, efter att ha fått ta del av Priest och hans tunga, tunga frågor så dröjer det någon sekund innan han går emot rådet och ger sig ut på en supersnabb motorcykel! Sedärja... Ungefär på den nivån befinner sig Priest 3D men som sagt, jag har inga problem med ytlig action, och som sådan funkar i alla fall den här filmen som hygglig underhållning för stunden.





Läs inte mer om du inte har sett filmen!





Ibland tycker jag det är lite irriterande när en hjälte i en film är sådär övermänsklig och klarar precis allt utan att drabbas av så mycket som en skråma efter fighten, ungefär som om han/hon vore Stålmannen och endast kunde skadas av kryptonit. Nu slår man ju i och för sig fast snabbt i filmen att Priest är den bäste av de bästa vampyrdräpare som finns, så jag hade förväntat mig att Priest skulle vara något utav en superkrigare som klarar det mesta med högerhanden bakbunden och som kommer ut ur stridens hetta utan att ha drabbats av något värre än lite smuts på prästkåpan! Men det tycker jag faktikst är helt okej i den här filmen, eftersom jag inte förväntar mig speciellt mycket av den. Det är faktiskt skönt att se en superkrigare sparka röv utan att själv bli skadad alltför mycket. En riktig klippa att luta sig emot, alltså. Men- det blir ganska enahanda tillslut, och då den här prästen ändå inte ägnar sig alltför mycket åt tankeverksamhet blir det en smula tråkigt ( inte för att man egentligen hinner ha tråkigt under filmens speltid). 


Karl Urban är annars den bästa här... Som den mystiske Black Hat så undrar man ju dels vem den här mannen egentligen är, en fråga som egentligen inte betyder att man måste se klart filmen, men som ändå är ganska intresseväckande och som gör att åtminstone jag vill veta vem han är. Att han inte verkar ha samma Akilleshäl som alla de andra vampyrerna ökar bara nyfikenheten, men att sedan Karl Urban inte har så väldigt mycket att göra är ju en helt annan sak.


Maggie Q är också bra, men hon gör definitivt inte mer än vad som förväntas att hon ska göra i en sådan här film. Lagom kaxig prästinna, har några få bra actionscener men mest av allt undrar man ju varför hon är med i det här överhuvudtaget- hade hon inga andra, mer intressanta projekt på gång när manuset till den här filmen dök upp? Jag gillar vanligtvis Maggie Q, men hon brukar medverka i betydligt bättre produktioner än det här.


Tågaction-sekvensen är det snyggaste i Priest 3D, även om det är långt ifrån det bästa man någonsin har sett. En tecknad sekvens i inledningen av filmen gillade jag också, mest för att den på ett koncist och snyggt sätt redogjorde för förutsättningarna för filmen så man behöver faktiskt inte ha läst en enda av de mangaböcker som filmen bygger på för att kunna hänga med. Så man kan luta sig tillbaka, underhållas i drygt en timme och sedan snabbt förpassa Priest 3D till glömskans rike...








 

Av theotherside - 11 juli 2011 23:31

Egentligen kan man fråga sig varför glass får vara så dyrt som det ändå är?! Enligt Aftonbladets undersökning så är glass den vara som har ökat i pris mest under de senaste tio åren. Visserligen vill väl "alla" ha glass när det är sommar och fint väder, men är vi nästan beredda att betala vad som helst för en Magnum, Piggelin och allt vad de heter? Priserna som glassbilarna har på sina varor är ju också en aning sinnessjuka... Ett paket med olika glassorter såsom alltifrån strutar till pinnglass kan ju ligga närmare tvåhundra kronor än under, och detsamma gäller med väldigt mycket av glassbilens utbud, det mesta kostar faktiskt en hel del! Jag vet inte huruvida det är rätt eller fel, men jag undrar bara hur det kommer sig att just glass har blivit såpass mycket dyrare när andra produkter inte har blivit det?





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13308264.ab









 

Av theotherside - 11 juli 2011 14:41

Det är så enkelt att säga det men desto svårare att lyckas genomföra det, men någon slags omgörning och förändring måste jag lyckas med! Som det är nu kan det inte fortsätta som hur länge som helst.





 

Av theotherside - 10 juli 2011 23:51

Jag tycker faktiskt att Vecko-Revyn kommer med något bra och användbara tips för hur man ska kunna göra det lite roligare och hetare i sommarvärmen tillsammans. 


Bästa tipsen enligt mig var:

- Ta tillvara på sommarnatten, då temperaturen oftast är svalare jämfört med hur det är på dagen men däremot kan man bli lite besvärade av mygg eller andra insekter.

- Använd is till något mer än att bara svalka dryker med!

- Sensuell massage är ju aldrig helt fel. Kan vara underbart som uppvärming, eller varför inte som skön avrundning?

- Glass, ja glass kan användas till mer än att bara mumsa på! 

- Gå omkring i klänning ( kanske lite extra lång klänning vid tillfället ) men "glöm" att ha på några trosor- jag lovar att det skulle verkligen tända vilken kille som helst att få reda på den "hemligheten"! 


Bara välja vilket som eggar dig mest och sedan prova på lite nya saker i sommar. Någon som har gjort eller provat något annat och som kan komma med något härligt förslag?






http://www.veckorevyn.com/Sex--Relationer-23799/14-somriga-sextips










 

Av theotherside - 8 juli 2011 22:54

Varje fredag hela sommaren serverar SVT långfilmer från 1980-talet. Hur underbart som helst. Ett årtionde som verkligen erbjöd en lång rad med härliga filmer, och beroende på vilka som kommer att visas så kommer det att bli en hel del nostalgi att se om dessa filmer i sommar!







 

Av theotherside - 8 juli 2011 01:17

Jahaja, premiären för Finschers remake av Män som hatar kvinnor börjar rycka allt närmare och då börjar det vara dags att maximera intresset för filmen, och jag antar att Finscher vet att filmen kommer vara väldigt efterlängtad i Sverige, landet där böckerna skrevs;P


Ni som inte vill veta något slutar läsa nu!






Men herregud, hade inte Daniel Craig mer att komma med...? Att filmen är "vuxen" och att vi inte vet vad vi har att se fram emot. Jaha... Hm. Okej! Men det låter ju väldigt bra det, ju. Återstår att se slutresultatet och ta reda på om det verkligen stämmer. Som sagt, filmen ska ju säljas in nu och intresset för remaken ska skjuta i höjden, och då ska man inte riktigt lita på vad som sägs, inte ens från filmens skådisar som enbart är intresserad av att maximera vinsten för egen räkning, oavsett hur dålig filmen är egentligen! Men, David Finscher brukar inte misslyckas, så varför ska han göra det den här gången?







http://www.moviezine.se/artikel/7744-craig-pratar-dragon-tattoo











 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards