Alla inlägg under juli 2011

Av theotherside - 17 juli 2011 19:55

Snart dags att avnjuta finalen i damfotbollsvm mellan USA och Japan, och jag hoppas att det blir en riktigt bra match och att den kanske kan bli ungefär som Sverige-Frankrike och ojämn och spännande ända till slutet. Men jag hoppas att USA vinner matchen,mest för att Hope Solo finns i USA:s mål. Utan tvekan är Hope Solo en riktigt snygg kvinna;P







 

Av theotherside - 17 juli 2011 01:16

Herregud, men samtidigt fantastiskt, att det finns sådana här människor som kommer på något sådant här som att vandra 400 mil iklädd en klassisk Stormtrooper-dräkt från Star Wars och allt för att samla in pengar till välgörenhet! Lycka till, Jacob French och hoppas du inspirerar och framför allt sprider glädje med den här aktionen.




http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13334692.ab










 

Av theotherside - 16 juli 2011 16:37

Tråkigt att Anna- Carin Zidek har valt att sluta med skidskyttet, men man förstår ju att om hon inte tycker att det är roligt längre så ska hon inte fortsätta med det. Nu är det bara att hoppas på att talangfulla nykomlingar kan fylla hennes plats och att vi fortfarande har många år kvar i toppen!





http://svt.se/2.59681/1.2481658/aco_lagger_av







 

Av theotherside - 16 juli 2011 01:13

TV4:s krisplan för dinosaurien Parlamentet ser ut som så att det ska in fler kvinnor (läs-kvoteras in, förmodligen) och det ska bli lite mindre plump och sexfixerat, sådant där som gubb-komiker ägnar sig åt. Det hela ska i bästa fall påminna om ett trevligt samtal, där kvinnorna själva bestämmer vad som är högt och lågt. I bästa fall får någon av de manliga, mer populära komikerna finnas med i något hörn, men det är bäst de håller sig i bakgrunden och säger så lite som möjligt. 

Den här planen kommer fungera utmärkt för TV4 vill inte längre ha kvar fornlämningen Parlamentet,men de vet inte hur de ska meddela de mest trogna tittarna att de har tröttnat på det här programmet. Så istället tar man död på det på det här sättet. Bra jobbat, TV4! Nu fick man ytterligare en anledning att aldrig titta på den här kanalen.








http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13327377.ab












 

Av theotherside - 15 juli 2011 20:57

En äldre man verkar ha fejkat att han har haft problem och fått åka med i ambulans men plötsligt blivit frisk när de hade närmat sig Systembolaget... Jösses, man kan verkligen inte lita på någon numera:P




http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13331711.ab










 

Av theotherside - 15 juli 2011 14:02

Jadu, gamle Vanheden, eller förlåt Ulf Brunnberg- en kanal som enbart riktar sig till män och som innehåller vetenskap istället för tjafsig inredning och dylikt, det låter som en gammal kvarleva från 1950-60-talet.Och vad mig anbelangar är TV6 mer eller mindre en renodlad killkanal, se bara på utbudet på den kanalen? Eller riktar sig inte sexan till dig och din målgrupp, Brunnberg? Nej, det tror jag faktiskt inte och det är väl därför som du inte vet om att den existerar.

Men jag tror ändå att ditt uttalande om att det behövs en manskanal där man slipper ifrån feminismen som finns överallt är menat som en liten provokation, och inte som en egentlig idé... Det är skönt, faktiskt, att se att en såpass välkänd medieprofil som du, Brunnberg, sticker ut hakan och påtalar feminismen som har fått bre ut sig ovillkorlöst överallt de senaste tio åren. Lite motvikt bebövs, sannerligen! 







http://www.expressen.se/noje/1.2499682/ulf-brunnberg-vill-ha-tv-kanal-bara-for-man#comments









 

Av theotherside - 15 juli 2011 03:30

Joel Kinnaman har kanske efter framgångarna i USA drabbats av en släng hybris, men jag håller med honom om att de svenska filmatiseringarna av Stieg Larssons deckare är "medelmåttiga" och inte sticker ut speciellt mycket. Men- kommer Kinnaman ihåg vilka filmer som inledde hans karriär? Jo, rollen han hade i Johan Falk-filmerna. Och de filmerna är sannerligen inga mästerverk, direkt! 





http://www.expressen.se/noje/1.2498414/joel-kinnamans-sagning-av-stieg-larsson










 

Av theotherside - 14 juli 2011 23:24

Svarar på min rubrikfråga; väldigt mycket tror jag. Vi människor har nog inte upptäckt allt som finns på den här fantastiska planeten, och även om vi inbillar oss det så kommer moder jord att ha väldigt mycket mer att visa upp för oss. Att en art blivit kategoriserad som "utdöd" behöver inte betyda att arten aldrig mer kommer tillbaka, det har upptäckten av kvastfenan och nu den här färggranna grodan bevisat. Det får mig att börja fundera lite över det berömda Loch Ness-odjuret... Om det inte kan handla om en överlevande svanödla trots allt? Svanödlan, precis som kvastfenan, är utdöd men grodan och liknande upptäckter motbevisar att det vi trott är utdött mycket väl kan finnas kvar fortfarande?

Vilka fler spännande upptäckter kommer vi att göra i framtiden? Det är det ingen som vet, och desto mer spännande blir det då.




http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/utdod-groda-aterfunnen-efter-87-ar












 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards