Alla inlägg under juli 2011

Av theotherside - 21 juli 2011 22:05

Jag tycker Hilary Swank har varit med i några mindre minnesvärda filmer under de senaste åren, särskilt med tanke på med vilka starka filmer som hon slog igenom med. Det är svårt att förstå varför hon har medverkat i The reaping och The resident, men jag har väl svårt att tro att den kommande filmen Shrapnel, som baseras på en serietidning, kommer att återföra Swank till den absoluta toppen igen! 


Någon som kanske har läst den här serietidningen och som kan ge något besked om den? Är det något som är bra/läsvärt?!







http://www.moviezine.se/artikel/7847-swank-gor-sci-fivastern













 

Av theotherside - 21 juli 2011 20:37

Herregud, en gång i tiden var Sverige internationellt känt som ett "syndigt" land och med filmer som Jag-nyfiken gul och liknande så spriddes myten om att Svea rike var ett land där man gärna gick omkring naken!Det har parodiserats miljontals gånger, bland annat i Simpsons- men nu verkar något ha hänt!!! Numera tål vi inte ens naket på stränderna, som det här märkliga fallet vittnar om. 

Vad är så farligt med stringbadbyxor? Vad är så farligt med naken hud, på platser där det är fullkomligt naturligt- såsom det borde vara på en strand? Att polis dessutom tillkallades gör ju historien än mer idiotisk...




http://www.expressen.se/nyheter/1.2506351/stringbadbyxor-blev-fall-for-polisen









 

Av theotherside - 20 juli 2011 23:19

Ben Stiller ska regissera en remake av Här kommer en annan från 1940-talet. Jag har inte sett originalet, och är inte heller så intresserad av att se den heller- men vad man automatiskt borde vända sig emot är så fort man hör orden remake, reboot, nyinspelning osv... Kom på något nytt, fräscht och nyskapande istället, TACK! 

Jag är inte heller överförtjust i Ben Stiller, så jag förväntar mig ingenting av den här remaken....





http://www.moviezine.se/artikel/7837-stiller-regisserar-remake










 

Av theotherside - 20 juli 2011 18:33

Jag tror faktiskt att det här blir en riktig flopp... Trailern är inte ett dugg lockande, och den känns fantastisk tråkig och plojig. Neh, det här ger jag tummen ned till men återstår förstås att se hur filmen blir...





http://www.youtube.com/watch?v=6Rf55GTEZ_E











 

Av theotherside - 20 juli 2011 14:12

Jaså, nu kan man alltså bli vattenberoende- aquaholic? Det finns ingen ände på eländet verkar det som, man kan ju bli beroende av allt möjligt! Men jag undrar huruvida människan i dag egentligen är tänkande, eller måste vi bli varnade för allt möjligt av media för att vi ska begripa något? Det är ju tämligen självklart att man inte ska dricka för mycket vatten ( eller alkohol eller kaffe eller te eller saft etc). 

Jag har däremot lite svårt för att förstå hur man kan bli aquaholic... Tur man inte har drabbats...







http://www.expressen.se/halsa/1.2504410/se-upp-du-kan-bli-aquaholic














 

Av theotherside - 20 juli 2011 13:26

Jag tror jag snart slutar att köpa General portion, och det av två väldigt simpla anledningar- dels har priset på snuset gått upp med några kronor, och dessutom håller inte General portion måttet. I flera veckor nu har snuset inte alls varit sådär bra som det varit tidigare, och snuset är alltför ofta torrt. Vad beror det på, egentligen? Man ser skillnaden direkt när man har öppnat locket på snusdosan- antingen är det alldeles torrt, tråkigt och utan smak eller så, i undantagsfall, fullt med nikotin (?) och ser sådär härligt blött och mörkt ut, som det är meningen att det ska se ut enligt min mening.

Nu är inte Swedish Match förlust svidande i den här artikeln, men jag förstår att snusanvändare hellre köper något annat- från någon som kan leverera bra produkter hela tiden, till ett bättre pris! Ursch för torrt och dåligt snus, helt enkelt!






http://www.expressen.se/ekonomi/1.2504571/minskad-vinst-for-swedish-match










 

Av theotherside - 20 juli 2011 13:22

Herregud- har vi inte kommit lite längre än såhär?! Ska nakenhet sälja in "nya" 2 & ½ män?! Vem suktar egentligen så mycket efter att få se Ashton Kutcher utan en tråd på kroppen, eller för den delen de andra i den här serien?

Det känns mest som ett desperat försök att väcka lite nyfikenhet för serien efter det att Charlie Sheen fick kicken... 




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article13349119.ab








 

Av theotherside - 20 juli 2011 01:55

Jag hade ingenting bättre för mig så det fick bli Resident Evil: Apocalypse ikväll- en helt okej film faktiskt, med tanke på hur dålig filmserien blev i takt med att det blev fler filmer. Hade de verkligen tänkt göra den fjärde filmen egentligen, eller blev de så betagna i den nya tekniken 3D att de snörde ihop ett halvtaskigt manus under en kafferast bara för att få chansen att filma i 3D, med samma tenik som användes i Avatar?;=


Nåja, bäst med Apocalypse tycker jag i alla fall Valentine är, och den här filmen har inte många döda sekunder, så lite hjärndöd underhållning blir det åtminstone....









 

 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards