Alla inlägg under juli 2011

Av theotherside - 22 juli 2011 22:24

Jag tycker det är bra att man skakar lite nytt, fräscht liv i Superman och man började med att ta bort de klassiska kalsongerna som har suttit utanpå dräkten sedan Stålis framträdde för första gången- och nu fortsätter man genom att göra Stålmannen till singel. Jag tycker det har varit lite väl tjatigt att Lois Lane alltid ska vara den som Stålmannen är tillsammans med. I TV-serien Smallville drogs det ju ut i det längsta i och med allt "tjafs" om Lana Lang och om Lana och Clark Kent skulle vara tillsammans för evigt- och sedan, minns inte vilken säsong men det var kanske sjätte eller sjunde, så kliver Lois Lane in i bilden, och då vet ju alla vem det är meningen att Stålmannen ska bli tillsammans med. 

Nej, bra med lite nytt och fräscht istället för att ältra samma sak om och om igen! Intressant också med en ny karaktär, Jonathan Carroll, som enligt Daily News har "svårt att behålla tröjan på". Undrar hur man egentligen ska tolka det?;P







http://www.svd.se/kultur/nya-stalmannen-ar-singel_6341060.svd











 

Av theotherside - 22 juli 2011 22:21

Woho, härlig nyhet att Machete, filmen med Danny Trejo alltså, får två uppföljare och att de får de fantasieggande titlarna Machete kills och Machete kills again;P


Bara hoppas på att de tar ut svängarna ännu mer i de två uppföljarna, för även om Machete var underhållande så tycker jag att den var lite tam och inte alls påminde speciellt mycket om Grindhouse-filmer- inledningen var utomordentlig men sedan blev filmen betydligt svagare. Hoppas på bättring i de två fortsättningarna!





http://www.svd.se/kultur/sin-city-och-machete-foljs-upp_6341842.svd












 

Av theotherside - 22 juli 2011 19:15

Men herregud ska de aldrig sluta upp med att spela in gamla populära filmer på nytt? Ett päron till farsa-filmerna lever ju nästan helt och hållet på Chevy Chase, och att se någon av dagens komiker axla hans roll ( visserligen som sonen då, men i alla fall) ger mig rysningar, då inte många av dagens komiker är något att ha. 


Nej, sluta nu med alla remakes och reboots, snälla!





http://www.moviezine.se/artikel/7857-get-smart-regissor-gor-ett-paron-till-farsa-reboot













 

Av theotherside - 22 juli 2011 19:08

Ojoj det ser inte så dåligt ut det här faktiskt- och redan i tidiga år visar Conan vad han går för;) Ser också härligt ut att man inte verkar hålla igen med blod och avhuggna huvuden i den här nyversonen, vilket är bra för jag var lite orolig för att det skulle bli mesigt! Men nu är det bara hoppas på att Conan anno 2011 blir lyckat...




http://www.moviezine.se/artikel/7848-se-conan-slaringss











 

Av theotherside - 22 juli 2011 02:33

Men hallå, strunta i försäljningen och se till så att den här porrfilmen finns tillgänglig för allmänheten istället;P Visserligen är den tydligen bara sex minuter lång, men jag tror att det är en hel del som har fantiserat om att se ikonen Monroe i något sådant här material- tydligen inspelat innan hon blev en superkändis- och det borde inte få säljas på en auktion och sedan undanhållas världen...


Sen undrar jag bara om en sommarvikarie skrev följande mening på svt.se: "  Ägaren till den enda andra kända kopian har fått feta anbud från både Norge och Japan." Just ordvalet "feta anbud", är inte så vanligt att man ser på svt.se?





http://svt.se/2.22584/1.2485418/naken_monroe_aktioneras_ut












 

Av theotherside - 21 juli 2011 22:34

Jahapp de har tydligen inte tröttnat på det här ännu så nu har snart den tredje Paranormal Activity-filmen premiär, och av trailern att döma så verkar det bli mycket av det som av någon anledning har gjort de två andra filmerna framgångsrika. Mjölkningen av Paranormal Activity kossan fortskrider således, så man ska inte förvänta sig några överraskningar och har man sett de två första filmerna så begriper jag inte hur man inte kan ha lärt sig att känna igen "fällorna" som filmskaparna redan har lyckats överanvända.

Jag lessnade på det här redan när jag såg första filmen, så jag har inte ens orkat se den andra och jag betvivlar att jag kommer att se den tredje heller!





http://www.youtube.com/watch?v=srVMVho3w_c













 


Av theotherside - 21 juli 2011 22:23

Nja, det känns lite som att man redan har sett det här många gånger tidigare... Ett hus som har en mörk hemlighet, barnen ser konstiga saker, en liten twist kommer osv osv... Känns som redan tuggat, gammalt kött från ICA som man köpte för en vecka sedan, ungefär. 

Men i och för sig, Daniel Craig, Naomi Watts och Rachel Weisz borgar för riktigt bra skådespeleri åtminstone så man tar sig nog trots allt en titt på den här filmen vid något tillfälle.




http://www.youtube.com/watch?v=nIeMYPfnST0&feature=player_embedded












 

Av theotherside - 21 juli 2011 22:16

Ovanligt modiga och frispråkiga frågor från den här journalisten, för annars brukar det ju vanligtvis handla om att smeka kändisarna medhårs och inte komma med alltför "farliga" frågor, allt brukar ju vara så välregisserat och tråkigt. Om det nu är hela sanningen, förstås... Det kan man aldrig veta! Men roligt att Paris Hilton verkar reagera så starkt över en enkel fråga, journalisten frågar ju bara om hon känner sig passé pågrund av att tittare verkar svika henna, och efter att hon har "stormat ut" så kommer Paris ju med ett vettigt svar faktiskt.

Men jag hoppas faktiskt att hon är mer eller mindre passé nu, det räcker med serier och skit från hennes sida nu.




http://www.expressen.se/noje/extra/1.2505793/paris-hilton-stormar-ut-fran-tv-intervjun










 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards