Alla inlägg under februari 2011

Av theotherside - 11 februari 2011 00:13

Så fruktansvärt dålig film att den borde brännas på bål. Jag menar- ska det här kallas för komedi?! Vad är komiskt i såfall?! Att kameran filmar rumpor, lår och bröst så fort den får chansen?! Att en kille verkar vara besatt av att runka ( visserligen är det hans träning som ska göra honom smal, men i alla fall)? Är det skitkassa skådisar som ska vara roliga?! I sådana fall misslyckas filmen fatalt på alla punkter. Inte en enda gång är filmen det minsta rolig. 




  

Av theotherside - 10 februari 2011 18:40

Inte dumt att cdon.com bjussar på lite fraktfri erotik;) Får se om man finner någon bra film bara...

Av theotherside - 9 februari 2011 23:28

Något som jag borde ha insett för väldigt länge sedan. 

Av theotherside - 9 februari 2011 21:41

Kan man ha en för stor kuk? Vad är normalt/onormalt? Ett ämne som alltid kommer att stötas och blötas i det oändliga förmodar jag?! Och som vanligt blir experternas svar inte lika schysst som om det hade varit en tjej som undrade huruvida hon är normal eller inte. När killar oroar sig blir svaret mer att " det har inte så stor betydelse", inte att "du duger precis som du är och tjejen du är med eller kommer att träffa kommer att tycka om dig för den du är, inte för hur stor kuk du har". 

Jag skulle vilja säga att det finns två läger- tjejer som "bara" vill ha välutrustade killar ( precis som det finns killar som enbart kräver tjejer som har bh-storlek c och uppåt) och det finns tjejer som vill ha normala ( vad nu normalt egentligen är). 

Jag säger att det handlar om hela paketet- inte enbart snoppen! Du är mer än bara en vandrande kuk ( hoppas jag i alla fall ). Tjejer vill ha så mycket mer än enbart penisen- de vill kramas, pussas, hångla, smekas, leka med mat-olja-etc och bara ha någon som verkligen älskar dem och som de kan älska lika mycket tillbaka- och då har det ju ingen större avgörande betydelse för hur stor gejen mellan benen egentligen är?

Men det finns för mycket fokus på storlek hit och dit och i det fallet tror jag att både tjejer och killar faktiskt har blivit en aning "porrskadade". Om man ser på porr så ska man ju veta att det knappast är verkligheten som gestaltas- hur ofta ser man blondiner med stora silikonbröst, putande läppar och trådsmala kroppar som har sex överallt och hela tiden med biffiga killar med kukar stora som handbollsträn och som ser ut som att de just har rymt från närmaste fängelse? Om man vill se mer verklighetstrogen porr så ska man se amatörporr istället- inte helt och hållet som verkligheten ( då även amatörer kan bli styrda av en regissör ) men åtminstone lite mer verklighetsförankrat.

Så- vad jag vill säga med alltsammans är att du duger precis som du är ( vi killar behöver höra det sägas till oss också då och då) och se till så din tjej får hela paketet istället för att oroa dig för storleken hela tiden. 





http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/fragalinn/article8538847.ab



Av theotherside - 8 februari 2011 18:56

Fan vad bra Comhems reklamfilmer har varit, och fortfarande är. Förra gången var det den där katten som satt och gapade framför TV:n, och nu finns den här nya också som jag har länkat här nedanför men som ni säkert redan har sett. Den nya är kanske inte riktigt lika bra som de tidigare har varit, men den är i alla fall ändå rolig och annorlunda samtidigt som man faktiskt blir riktigt sugen på att bli kund hos dem. Men jag bor inte i något Comhem-hus;P




http://www.youtube.com/watch?v=nzrkh6hMPs8


Av theotherside - 8 februari 2011 15:38

Ja, jag vet att jag knappast är originell på något sätt och vis men nu på senare tid har jag på allvar börjat fundera på att börja träna. Det skulle, milt uttryckt, verkligen behövas, i alla fall några timmar per dag. Men det är ju det där med att BÖRJA, som ställer till det. Man kan sitta och tänka och säga till sig själv att nu jävlar börjar du träna, men det kommer aldrig till skott, det händer ingenting. Någon som har ett tips på hur man ska "komma igång"?! 

En annan sak som jag också har tänkt mycket på är att börja äta nyttigare. Som det är nu blir det mycket skräpmat, och när man äter något "ordentligt", dvs något som inte egentligen är onyttigt, så äter man alldeles för mycket av det. Inte bra! 

Det måste bli skärpning;P






  

Av theotherside - 8 februari 2011 14:02

"  Vi har en sådan utmaning med den här filmen. Ja, vi har Stevens (Spielberg) namn på den och mitt namn också - om det betyder något - men vi har ingen känd superhjälte, vi har ingen känd franchise eller uppföljare och vi har skådespelare som ingen har hört talas om förut. Det finns ingen bok, inga leksaker och ingen serietidning. Det finns ingenting. Jag har ingenting. Jag har inte ens ett sällskapsspel, så illa är det. Men däremot tror jag att vi har en väldigt bra film." 


Jag är ganska säker på att det där uttalandet från J.J Abrams är en liten känga mot alla uppföljare och filmer som baseras på serietidningar, spel och dylikt;) 


I övrigt så har jag välidgt stora förväntningar på Super 8 och jag hyser förhoppningar om att den här filmen kommer att bli en av 2011 års bästa filmer!




http://www.moviezine.se/artikel/6659-abrams-talar-ut-om-super-8




  

Av theotherside - 8 februari 2011 12:38

" Men ibland blir man nervös, vi är alla människor" säger Fergie som stöd till Christina Aguilera som under Super Bowl-uppträdandet sjöng fel i den amerikanska nationalsången. Det tycker jag är riktigt härligt gjort av Fergie, att säga att alla kan göra misstag- och vem skulle inte vara nervös inför att uppträda inför en sådan gigantisk publik som det är under det evenemanget. 




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article8532558.ab




  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards