Alla inlägg under februari 2011

Av theotherside - 22 februari 2011 18:34

Ja, tidigare har man fått höra att Lindsay Lohan kan medverka i Superman Reboot, och så ska tydligen inte Lois Lane få vara med heller... Och nu kommer uppgifter om att Kevin Costner kanske också ska vara med? Herregud säger jag bara, här snackar vi om att sänka förväntningarna inför filmen redan innan en enda filmruta har tillblivit. Det luktade katastrof redan då Lohan-ryktet kom i svängning, men att ta med Kevin Costner kan inte vara något smart val direkt då han inte har gjort något sevärt på flera år. I och för sig kanske hans roll i Stålisfilmen kan innebära en liten återkomst till finsalongerna... Men mer troligt är väl att han inte gör något större väsen av sig och snabbt glöms bort av den nya, unga filmpubliken.

Nåja, vi får väl se hur det blir tillslut, det har ju florerat en hel del rykten om den här filmen redan från början. Men om det verkligen blir såhär så kommer jag förmodligen att strunta i rebooten helt och hållet. 




http://www.moviezine.se/artikel/6772-costner-i-nya-superman






  

Ska de inte låta Supergirl vara med också nu när de ändå är i farten?;P

Av theotherside - 21 februari 2011 20:24

Jag vill att det ska bli sommar någon gång men å andra sidan- när det är sommar sitter man väl och beklagar sig över den olidliga värmen istället. Varför har vi så svårt för att vara nöjda?;P Men just nu är det faktiskt jävligt kallt. Termometern visar på minus 26 grader och det kan till och med bli betydligt kallare under natten- jag skulle inte bli förvånad om det blir över trettio minus... Så det är inte så konstigt att man sitter och fantiserar om sommar och sol istället och försöker skapa sig en mental bild av att man ligger på en sandstrand, hör vågornas kluckande och solen gassar ned från en klarblå, molnfri himmel. Det hade inte varit helt fel i den här kylan som vägrar släppa greppet om oss för tillfället. 

Men å andra sidan så blir det väl ändå en skitsommar, eller alldeles för varmt så vi kanske ska försöka se något positivt med kylan? Jo, det är... myggfritt, åtminstone. Och när man äter glass så smälter den i alla fall inte;P








  

Av theotherside - 21 februari 2011 14:56

Den här måndagen började en smula stressigt, men efteråt så har det lugnat ned sig och tankarna har börjat mala igång, samma tröttsamma och intetsägande tankar som alltid resulterar i att jag blir nervös och missmodig. Det handlar om att man måste försöka förändra sina egna tankar, men hur ska man egentligen göra för att lyckas med det? Det räcker inte med att man säger åt sig själv att sluta tänka si eller så, för hjärnan arbetar vidare i invanda hjulspår. Istället för att man ser det positiva i något så ser man istället det negativa, man börjar tänka på problem istället. Jag har tränat hjärnan länge i detta, alltid det negativa först- aldrig det positiva. Och det är det här som jag måste försöka förändra, men jag vet inte hur. Jag försöker tänka på hur roligt det ska bli, att jag kommer att klara det och att allt kommer att lösa sig. men hjärnan säger något helt annat istället. 

Irriterande. Om man bara kunde anställa en sådan där härligt positiv människa som aldrig verkar ha några problem och som alltid ser lösningar istället för hinder. Sådana människor är ett stort plus, och man ska vara glad om man har sådana personer i sin bekantskapskrets. 





  

Av theotherside - 21 februari 2011 12:37

Sjutton också, jag trodde verkligen att det hade blivit så att Kalle och Kajsa äntligen hade gift sig;P Det hade varit något revolutionerande haha!

Men allvarligt talat- de har frågat en relationsexpert om hur Kalle ska vara gentemot Kajsa? Relationsexperten menar att det är bättre att de är sambo så Kajsa slipper vara med om Kalles otur hela tiden, men menar samtidigt att Kalle ska säga att han älskar Kajsa. Haha ja jösses, har relationsexperter inget bättre för sig än att kommentera seriefigurers kärleksliv? Jag tycker inte vi ska lyssna så mycket på de här relationsexperterna som figuerar i media med jämna mellanrum.




http://www.expressen.se/nyheter/1.2337990/evige-ungkarlen-kalle-anka-friar-till-sin-kajsa




  

Av theotherside - 21 februari 2011 00:31

Måste krypa till korset och erkänna att jag är riktigt peppad inför den tredje filmen, jag tror att den kommer att vara så mycket bättre jämfört med vad den andra var. Det är lite synd att Megan Fox inte är med dock, men jag tror trean blir lite bättre på grund av det faktiskt;P




http://www.youtube.com/watch?v=BZQPerWOs0U







  

Av theotherside - 20 februari 2011 23:19

Missade medvetet första avsnittet av nypremiären av Big Brother på TV11, men jag hade tänkt se det på TV4 Play i efterhand men det gick tydligen inte- allt material är bara tillgängligt för de som har "premium". Strunt samma, det visas säkert i repris någon kväll så man kommer nog att kunna titta på det i alla fall. Men vad säger ni som såg första avsnittet?! Var det bra?;P 




  

Av theotherside - 20 februari 2011 01:10

Hm det gick ungefär som jag och många andra hade trott- Saade gick ohotad vidare och i efterdyningarna så har det framkastats anklagelser om att låten han sjunger är ett plagiat. Det har jag ingen aning om, jag tycker om låten, den skulle funka i the big final men andra får avgöra huruvida den är ett plagiat eller inte.

Jag trodde också att Carlies änglar skulle gå vidare direkt, men de fick i alla fall en ny chans i andra chansen, så får hoppas att det går bra då.


Annars var kvällens höjdpunkt en rockigare version av Lena Philipssons låt Dansa i neon! 






  




  

Vad tycker/säger ni angående rykten om plagiat?! 





Av theotherside - 19 februari 2011 16:03

En av de bästa nyheterna som man har fått höra under hela veckan;P Äntligen lite mildrare temperaturer och i dag har det "bara" varit minus 19 grader och dessutom solsken så det har varit en riktigt angenäm vinterdag på det hela taget. 





http://svt.se/2.22620/1.2331899/kylan_backar_i_norr


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards