Alla inlägg under januari 2011

Av theotherside - 27 januari 2011 19:27

Ursch vilken seg torsdag det har varit och inte har det blivit mycket bättre av att man har haft huvudvärk hela dagen och varit allmänt slö. Sådana här dagar är aldrig speciellt roliga, men man får väl skylla sig själv när man inte lyckades gå och lägga sig speciellt tidigt i går natt;P

Men nu är det snart fredag och helgen stundar och det piggar upp en lite. Och det ska bli roligt att ta sig en titt på huruvida Landskampen på TV3 visar sig vara något att se eller inte... 

Av theotherside - 27 januari 2011 13:43

Det känns härligt att poliser på film kommer att agera realistiskt efter att ha fått lite utbildning i området;)





http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article8473361.ab


Av theotherside - 27 januari 2011 13:04

I dag har vi bara två, tre minusgrader och det är underbart. Men enligt väderprognosen inför morgondagen så ser det ut som att det kan bli några plusgrader och det tackar man ju verkligen inte nej till. Nu är det bara att hoppas på att det verkligen stämmer också, för man ska ju alltid ta det metrologerna säger med en nypa salt ty det kan visa sig att det blir minus tjugo grader imorgon istället.

Men jag hoppas att de ska ha rätt den här gången för jag är verkligen trött på kylan nu;P







  

Av theotherside - 27 januari 2011 12:19

Ikväll startar det här programmet igen. Om inte annat så är ju Sveriges värsta bilförare dumt men ganska underhållande stundtals. Jag hoppas bara att man det är med några schyssta deltagare. I förra säsongen var det en kille som körde alldeles för snabbt, men i övrigt klarade han av alla övningar hur bra som helst. De som var mest irriterande förra gången var de två skrikande, fnittriga "fjortisbrudarna". 

En försmak av vad som komma skall finns på fyrans hemsida och det ser ganska lovande ut. Panikslagen kvinna som ska ta sig igenom en hyfsat enkel hinderbana, men det är ingenting som fungerar för henne;P




http://www.tv4.se/1.1991984/2011/01/26/hon_gasar_nar_hon_far_panik


Av theotherside - 27 januari 2011 00:38

Nej tack, det behövs ingen uppföljare till den här härliga actionfilmen!





http://www.moviezine.se/artikel/6533-con-air-kan-faring-uppfoljare








  

Av theotherside - 27 januari 2011 00:13

Kan de inte bara lägga ned remake-vågen någon gång?!


Visserligen hyser jag lite tilltro till remaken av Evil dead just för att det verkar som att regissören och producenten till den första filmen är inblandade, men jag tror ändå inte att remaken kommer att vara bättre än originalet. Snyggare filmad, javisst, bättre effekter- tveklöst... Men var finns charmen i det?! Förutom att locka till sig lite yngre publik som inte vet att uppskatta bra film.

Och vem ska ta över Bruce Campbells paradroll?! Va, va va? Ingen kan klara det så bra som han gjorde det. 


Lägg ned detta. Gör en fortsättning på filmserien istället, men strunta i att göra om den första!






http://www.moviezine.se/artikel/6531-evil-dead-remake-fortfarande-paring-g

Av theotherside - 26 januari 2011 16:20

Sveriges bästa mobila bredband, skriver Tele2 bland annat som reklam på den här sidan. På TV har de också basunerat ut att det inte går bara snabbt att surfa i storstan utan också på landet, minsann. 

Nu har jag märkt av en klar hastighetsförsämring under ett flertal dagar. Eller egentligen handlar det om två-tre veckor som jag har sett att hastigheten dalar väldigt ofta, och täckningen är relativt ostadig- alltifrån godkänt till uruselt. Jämfört med hur bra det fungerade för bara knappt en månad sedan så blir man lite frustrerad över försämrat resultat, och det fungerar inte heller något vidare med att man förflyttar sig hit och dit. Oavsett var man sitter så är det märkbart dålig signal, oavsett om man provar på dagtid eller kvällstid. 

Hur kan täckningen gå från jättebra till såhär dåligt på knappt en månad? Är det Tele2 som har gjort något med signalen sedan årsskiftet? 

Funderar snart på om man inte borde byta till Net1 istället. Enligt dem ska de ju ha bra turbo 3G täckning överallt, och framför allt på landet tydligen. Ett alternativ man kanske borde titta närmare på... 









  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards